hemen hemen ayni dusunuyorum .Bu tanıtım daha iyi olmuş. Kumarhane ve intikam detayı da Ezel’i hatırlattı…
Bu tanıtım olmuş işte. Günü de doğru seçilirse tutmaması için hiçbir neden yok.DEHA 2. TANITIM FRAGMANI
Bu tanıtım daha iyi olmuş. Kumarhane ve intikam detayı da Ezel’i hatırlattı…
Abla 3 mesaj üstündeki yorumu da gör bi zahmet aaaÇok beğendim valla @Bully Kaan tanıtıma göz bak senin seveceğin tarz bu
Abla 3 mesaj üstündeki yorumu da gör bi zahmet aaa
Beğendim izleyeceğim bekliyorum merakla
Katılıyorum Tolga Sarıtaş da aynı şekilde.Bu çocuğun kariyeri neden sokağa sıkışıp kaldı? Çukur sonrası dijitalde deneysel yapımlarda veya global çapta izlenecek işler yapacak diye beklerken yine televizyona sıkıştırdı kendini. Ya menajeri iyi değil yada kendisi risk almaktan korkup garanticilik yapıyor.
Bu çocuğun kariyeri neden sokağa sıkışıp kaldı? Çukur sonrası dijitalde deneysel yapımlarda veya global çapta izlenecek işler yapacak diye beklerken yine televizyona sıkıştırdı kendini. Ya menajeri iyi değil yada kendisi risk almaktan korkup garanticilik yapıyor.
Katılıyorum Tolga Sarıtaş da aynı şekilde.
Kesinlikle. Globalde hem oyunculukları hem de karizmaları ile yıldız olabilecek bir çok oyuncumuz televizyon dışına çıkmıyor. Bana normal gelmiyor bu durum.Katılıyorum Tolga Sarıtaş da aynı şekilde.
Yerimi aldım , haydi dolmuş kalkıyor…Bu dizi izlenir
Ezel’i baştan sona izlemeyedim ama hakkın var azizim…Bu tanıtım daha iyi olmuş. Kumarhane ve intikam detayı da Ezel’i hatırlattı…
Noter de tasdik etti bu iş tamamdır.Bu tanıtım olmuş işte. Günü de doğru seçilirse tutmaması için hiçbir neden yok.
Okumadan yorumluyor.Abla 3 mesaj üstündeki yorumu da gör bi zahmet aaa
Beğendim izleyeceğim bekliyorum merakla
Niye ki pazartesi tutmaz mı.Şu anda karar verdim bu dizi mutlaka Pazar günü olmalı.
Hiç sanmıyorum farklı bir konusu olacak ya
risk almaktan korkuyor. sektörde aynı tarz roller ile yıllardır oyunculuk yapanlar var.Bu çocuğun kariyeri neden sokağa sıkışıp kaldı? Çukur sonrası dijitalde deneysel yapımlarda veya global çapta izlenecek işler yapacak diye beklerken yine televizyona sıkıştırdı kendini. Ya menajeri iyi değil yada kendisi risk almaktan korkup garanticilik yapıyor.
risk almaktan korkuyor. sektörde aynı tarz roller ile yıllardır oyunculuk yapanlar var
Oyuncu olarak değil senaryo olarak yetersiz bir diziydi.Eğer Aras öyle bir oyuncu olsaydı Gaddar ı kabul ederdi kusura bakma ama yanlış düşünüyorsun