Tmm Arasta senaryoyu kabul etmedi zaten arkadaş kolaya kaçıyor benzer rolleri oynuyor dedi ya o yüzden dedimOyuncu olarak değil senaryo olarak yetersiz bir diziydi.
Tmm Arasta senaryoyu kabul etmedi zaten arkadaş kolaya kaçıyor benzer rolleri oynuyor dedi ya o yüzden dedimOyuncu olarak değil senaryo olarak yetersiz bir diziydi.
Düşününce haklı gibi… (Kızmak yok ama )Tmm Arasta senaryoyu kabul etmedi zaten arkadaş kolaya kaçıyor benzer rolleri oynuyor dedi ya o yüzden dedim
Peki öyle oyuncuda Gaddar ı niye kabul etmediDüşününce haklı gibi… (Kızmak yok ama )
Beğenmemiş olamaz mı ?Peki öyle oyuncuda Gaddar ı niye kabul etmedi
Hiç belli olmaz ama pazar gününe göre daha riskli. Pazar şu anda yeni diziler için bir boşluk barındırıyor. Pazartesinde kitlesi oturmuş Kızıl Goncalar ve Kudüs bekliyor.Niye ki pazartesi tutmaz mı.
Ne demek istediğimi anlatamıyorum galiba neyse boşverBeğenmemiş olamaz mı ?
Peki.Ne demek istediğimi anlatamıyorum galiba neyse boşver
Yine benzer bir rol olacaktı. Ailesi ve ilişkisi sıkıntılı bir karakterdi. Ayrıca senaryo olarak da çok geleceği olan bir yapım değildi.Tmm Arasta senaryoyu kabul etmedi zaten arkadaş kolaya kaçıyor benzer rolleri oynuyor dedi ya o yüzden dedim
Yine benzer bir rol olacaktı. Ailesi ve ilişkisi sıkıntılı bir karakterdi. Ayrıca senaryo olarak da çok geleceği olan bir yapım değildi.