İkimiz Polat Alemdar ile Süleyman Çakır gibiyiz.Dönerse 5li oluruz belki o da aramıza katılmak isterse
İkimiz Polat Alemdar ile Süleyman Çakır gibiyiz.Dönerse 5li oluruz belki o da aramıza katılmak isterse
Siz ikiniz dimi aynen Allah bozmasın ve Allah kavuştursun inşallahİkimiz Polat Alemdar ile Süleyman Çakır gibiyiz.
Amin bir gelse foruma ziyafet çektireceğim.Siz ikiniz dimi aynen Allah bozmasın ve Allah kavuştursun inşallah
Güzel bir yemek yeriz iyi olur ama dikkat et paran çok gitmesin Tabii ona değer diyorsan o ayrıAmin bir gelse foruma ziyafet çektireceğim.
Değer be kardeşim.Güzel bir yemek yeriz iyi olur ama dikkat et paran çok gitmesin Tabii ona değer diyorsan o ayrı
Vay be ne arkadaşlık ama senin gibi seven kaç tane dostu vardır bence çok yoktur Sırf bu yüzden dönüp seni sevindirmeli...Değer be kardeşim.
Gel artık foruma gül dökeyim yollarına…Vay be ne arkadaşlık ama senin gibi seven kaç tane dostu vardır bence çok yoktur Sırf bu yüzden dönüp seni sevindirmeli...
Gel artık foruma gül dökeyim yollarına…
Allah’ın Portekizli köylüsü kullanamadı, gene kavruğumu andım bak.
Aklıma geldi şimdi Tarkan'ın şarkısı güzeldir ama Mesut Özil'e de uyarlanmış dimi Bize gol atmıştı pis Mesut yenilmiştik
Kutil görüyorsan buraları bari İnstadan 12.Adam’a bi ses ver. Vefasız olma o kadar
Aklıma geldi şimdi Tarkan'ın şarkısı güzeldir ama Mesut Özil'e de uyarlanmış dimi Bize gol atmıştı pis Mesut yenilmiştik
Vitor Pereira yıldızlarla sorun yaşıyor Mesutla da yaşadı En büyük başarısı bizi yenmek oldu ama şampiyonluk maalesef yine olmadıAllah’ın Portekizli köylüsü kullanamadı, gene kavruğumu andım bak.
Kutil görüyorsan buraları bari İnstadan 12.Adam’a bi ses ver. Vefasız olma o kadar
Aynen Insta'dan bi ses vermeli en azından @12.Adam a valla kahroldu harap oldu adamKutil görüyorsan buraları bari İnstadan 12.Adam’a bi ses ver. Vefasız olma o kadar
Bana böyle vefasızlık yapılsa alakamı keserim ama 12.Adam’daki aşk bir başkaymış demekkiAynen Insta'dan bi ses vermeli en azından @12.Adam a valla kahroldu harap oldu adam
Ben de öyle. 12.Adam'ınki bambaşka bir aşk. Öyle sevilmek herkese nasip olmaz bunun kıymetini bilmesini gerekiyordu arkadaşın.Bana böyle vefasızlık yapılsa alakamı keserim ama 12.Adam’daki aşk bir başkaymış demekki
Derbeder olduk yoldaşım.Aynen Insta'dan bi ses vermeli en azından @12.Adam a valla kahroldu harap oldu adam
Baron duymasın.Bana böyle vefasızlık yapılsa alakamı keserim ama 12.Adam’daki aşk bir başkaymış demekki
@BARON疼痛 sineye çekilmiş hayalet modunda takılıyor.Derbeder olduk yoldaşım.
Baron duymasın.
Klip kısmını editlemen yeterliydi. SilmeseydinAh ah...
Aynen o da olurdu 2 türlü de olurdu biraz heyecan yaptım galiba bir dahakine dediğin gibi yaparım@BARON疼痛 sineye çekilmiş hayalet modunda takılıyor.
Derbederlikten çık. Online olupta yazılan mesajlara cevap vermemeyi cool olmak olarak değerlendiriyorlar galiba. Gıcık olduğum bir hareket.
Sen Aykut’u unut. Belliki kendi hayat telaşına kapılmış yada bağını forum ile tam koparmış.
Klip kısmını editlemen yeterliydi. Silmeseydin
@MasacRE ne alaka?Ah ah...