19 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 15 53.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.6%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 3 10.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 10.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
bak hacı o 500 kişiden 200'ünü tanırım izlemiyorlar :)
sonra geri kalan 100 kişide kızlar ve bu kızların da seyretmediğine emin gibiyim:)
geri kalan 200'ü tanımadağım insanlar ama her 10 kişiden 1'i izlese taş çatlasa 20 eder
uzatmaya gerek yok bence zaten ben bir yorum yaptım niye bu kadar üzerinde duruldu anlamadım yalan söylüyorsam da ne diyor bu çocuk sıkıyor mal deyip susun:)

Çevrende 500 kişi vardır inanıyorum ben sana merak etme sen olmaz mı hiç ya .....Bak Geniş Aile yayından kalktı ya o 500 kişi ile sen kanala mail atın yeniden gelsin ekranlara :DAlsa alsa Trt Çocuk tv alır :beguiled:Ona atın :tickled_pink:
hahahahahahahahahaha çok komik
images

bak hacı o 500 kişiden 200'ünü tanırım izlemiyorlar :)
sonra geri kalan 100 kişide kızlar ve bu kızların da seyretmediğine emin gibiyim:)
geri kalan 200'ü tanımadağım insanlar ama her 10 kişiden 1'i izlese taş çatlasa 20 eder
uzatmaya gerek yok bence zaten ben bir yorum yaptım niye bu kadar üzerinde duruldu anlamadım yalan söylüyorsam da ne diyor bu çocuk sıkıyor mal deyip susun:)

Dahada sorun bu ben diyorum yanımdaki sıradaki arkadaşın hangi dizilere baktığını bilmiyorum sen nasıl biliyorsun yapma bunu gel burada Vadi şu kadar kötü yaz ama böyle yorumlar yapma şimdi bak işin işine kızlarda geldi uzadıkça konu ilginç yerlere gidecek :)Uzatmaya gerek yok :)

bence de gerek yok zaten ben hortlatmadım
en iyi dizi Kurtlar Vadisi herkes de böyle bilsin diyorum başka birşey demiyorum

hahahahahahahahahaha çok komik
images
Vadinin ne kadar sevenide olsa aradan 1 veya 2 kişi çıkıyor bu fotoları koyuyor burada ben Geniş Aile ilginç fotograflarını yapsam konu yazma rekoruna gider örnek resim;

genis-aile-komik-oyun-oyna1624.jpg
:D.Ondan dedim zaten Trt çocuk alır diye :).
149415-genis-aile.jpg
Konuyu uzatmaya gerek yok artık böyle devam eder bu iş

Son düzenleme:
bu seviyesiz konu'ya ve tartışmaya neden girdiysem komedisin alemto:d :D
edit😱 oyun süperdi be usta

Sen tanımazsın onları ben 1 senedir bunları biliyorum iyidirler ama kendi dizilerini övmek için 500 kişide kendileri izler tabi o 500 kişi sanal arkadaşlar :)

aga bi daha bunlara karşı yorum yaparken sinirlerimize hakim olalım bu çok zor ama :D

takas sinirin bozulsa ne olacak en fazla ban yersin:D ben senin hiç bir mesajına sinirlenmem:D
vadi'yi de tebrik ettim zaten ama bazı arkadaşlar yok bütün türkiye izliyor diyince komik geldi örnek verdim:D

takas sinirin bozulsa ne olacak en fazla ban yersin:D ben senin hiç bir mesajına sinirlenmem:D
vadi'yi de tebrik ettim zaten ama bazı arkadaşlar yok bütün türkiye izliyor diyince komik geldi örnek verdim:D

Bütün Türkiye(Çoğu kişi) İzliyor ki 9 sene ayakta kalıyor.Yine bana GEniş Aile yayından kalkmadan önce yazdıkları mesajları burada yayınlatacak tartışma uzayacak gidecek
edit: o verdiğin örneği Facebookun en fan hayranı Kurtlar Vadisi sayfasına koy sen bak bakalım sana neler yazacak

Son düzenleme:
türkiyenin çoğu izliyorki 9 yıldır 5 kanal değiştirip tnt gibi bi kanalda hala 1.oluyor :D ben geniş aile ile ilgili olumsuz bişey demem sana çünkü sevdiğim bi diziydi.sen benim mesajıma sinirlenemezsin zaten :D

türkiyenin çoğu izliyorki 9 yıldır 5 kanal değiştirip tnt gibi bi kanalda hala 1.oluyor :D ben geniş aile ile ilgili olumsuz bişey demem sana çünkü sevdiğim bi diziydi.sen benim mesajıma sinirlenemezsin zaten :D
Geniş Aile bende seyrediyordum ama 2.sezonun başından bıraktım eski tadı vermeyince :)

ben hiçbir zaman sıkı takip etmezdim ama gördüğüm zamanlarda izlerdim ama zeynep diziye girdikten sonra eski tadı gitti bence

Ben 1. sezon sıkı takipçisidim ve nefret ettim sonra dizide kalite kalmamıştı bende bırakmıştım:).Dediğin gibi Zeynep gelince çok saçma hale geldi eski tadı vermedi:)