O süreçten sonra iyi şarkılar dinler olmuştun kulakların açılmısAaa o cırtlak sesin hala kulağımda.
O süreçten sonra iyi şarkılar dinler olmuştun kulakların açılmısAaa o cırtlak sesin hala kulağımda.
@Ahmed ve @Silinmiş Üye (geri gel artık...) ile gerçekleştirdiğim iğrenç, pis, ahlaksızca goygoylarımızdan sonra bağışıklık kazandım, ceza meza almam ben.İnşallah sana ceza keserler bu yazışmalarımızdan dolayı...
Yalnız ikisi de benim bestim, diline sahip çık ona göre.@Ahmed ve @Silinmiş Üye (geri gel artık...) ile gerçekleştirdiğim iğrenç, pis, ahlaksızca goygoylarımızdan sonra bağışıklık kazandım, ceza meza almam ben.
O süreçten sonra iyi şarkılar dinler olmuştun kulakların açılmıs
O zaman niye olmamış atıyorsun? 😡 Bağrına basman lazım beni.Yalnız ikisi de benim bestim, diline sahip çık ona göre.
Pis goygoylarını bestlerimin üzerinden çekO zaman niye olmamış atıyorsun? 😡 Bağrına basman lazım beni.
Pis goygoyu beraber başlatıp beraber yürütüyorduk yalnız, Mükemmel bir uyum yakalamıştık ama @Silinmiş Üye 'cuğum gitti...Pis goygoylarını bestlerimin üzerinden çek
Gelecek yakında, o zaman benim kontrolüm eşliğinde devam edebilirsiniz.Pis goygoyu beraber başlatıp beraber yürütüyorduk yalnız, Mükemmel bir uyum yakalamıştık ama @Silinmiş Üye 'cuğum gitti...
Kontrol altında olsak bile kontrolü kaybederiz biz. @AhmedGelecek yakında, o zaman benim kontrolüm eşliğinde devam edebilirsiniz.
Yollayın sorularınızı içtenlikle cevaplayacağım
Başlatacaz yakında.. @MEnes @MasacREİhtiyacımız olan kaos bu formatta saklı, acilen geri dönmeli foruma can suyu olur… @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai
İhtiyacımız olan kaos bu formatta saklı, acilen geri dönmeli foruma can suyu olur… @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai
Diego dur Allahını seversen zaten ortalık karışık...
@Bully ile sansasyonel bir dönüş… @MEnesDiego dur Allahını seversen zaten ortalık karışık...
Yedirir miyim ulan ben canım yoldaşlarımı… (Yedirdi) @MasacRE @MEnes
Bu formatın özlemiyle yanıp tutuşuyoruz... Özlenen kaosu geri getirmek için ne gerekiyorsa yapılmalı bir an önce... Ne demişler 'Chaos is a ladder...'