Teşekkür ederim kardeşimİyi ki doğdun. Yeni yaşın sana mutluluk getirsin.
Teşekkür ederim kardeşimİyi ki doğdun. Yeni yaşın sana mutluluk getirsin.
Teşekkürler inşallah dediğin gibi olur 😂Nice yıllara umarım yeni yaşında kafalar her zamankinden daha güzel olur
Çok teşekkür ederim 😊doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara.
Teşekkürler canım 🥰Dün foruma giremedim. O yüzden şimdi görüyorum. Gecikmeli de olsa ;
Doğum günün kutlu olsun @Zeyno 🎂🎁
Sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve mutlu nice yıllara 💫🥰
Çok teşekkür ederim Mehmetcim 🥰@Zeyno mutlu yıllar diliyorum
nerdeyse doğum gününün üstünde bir tur atacaksın diğer doğum günün gelecek hala millet kutlamaya devam mı ediyorÇok teşekkür ederim Mehmetcim 🥰
nerdeyse doğum gününün üstünde bir tur atacaksın diğer doğum günün gelecek hala millet kutlamaya devam mı ediyor
bu ne bitmez çileymiş
kıskananlar çatlasın
Vışşşşşş aneyyyy @Dosi cim bu kulaklarım neler duyar bu tekinsiz Tekin neler der heleeee 😱 Forumun namusu elden gideyiiiiiii 😛kıskananlar çatlasın
günü geçmiş konuyu niye kıskanayımki sanki konu çok tazede ben kıskanıyorummuşta falan
benim bahsettiğim doğum günlerinden başka mesela her forum üyesi için başka etkinliklerde olsa mesela ilk aşık olduğun gün, ilk öpüştüğün gün, ilk kaçamak yaptığın gün şeklinde taze konularda olsa forumda ne güzel olurdu , doğum günü yılda bir kez sonra bekleki bir yıl tekrar gelsin ? oysa o arayı ıvır zıvır başka şeylerle doldurmak şart
bu konuyuı @Dosi ye söylemem lazım yeni konular bulması şart böyle sıkıcı oluyor
beni desteklemen lazımdı , foruma yeni bir heyecan gelirdi dediğim gibi olsaydıVışşşşşş aneyyyy @Dosi cim bu kulaklarım neler duyar bu tekinsiz Tekin neler der heleeee 😱 Forumun namusu elden gideyiiiiiii 😛
Sende pek bi Konya ovası çıktın tekinsiz Tekinbeni desteklemen lazımdı , foruma yeni bir heyecan gelirdi dediğim gibi olsaydı
sen diyorsun hep aynı kurallar olsun değişime karşısın tutucusun örümcek kafalı zeyno
İyi fikir işte bu konuları sen acabilrsin forum kuralları çerçevesinde senin fikrin güzel olur herşeyi dosiden bekleme o da etten kemiktenkıskananlar çatlasın
günü geçmiş konuyu niye kıskanayımki sanki konu çok tazede ben kıskanıyorummuşta falan
benim bahsettiğim doğum günlerinden başka mesela her forum üyesi için başka etkinliklerde olsa mesela ilk aşık olduğun gün, ilk öpüştüğün gün, ilk kaçamak yaptığın gün şeklinde taze konularda olsa forumda ne güzel olurdu , doğum günü yılda bir kez sonra bekleki bir yıl tekrar gelsin ? oysa o arayı ıvır zıvır başka şeylerle doldurmak şart
bu konuyuı @Dosi ye söylemem lazım yeni konular bulması şart böyle sıkıcı oluyor
ben açarsam mutlaka bir kulp bulurlar baksana hemen bizi konya ovasına çevirdi @Zeyno kimbilir konu açarsam neler neler saydıracaklarİyi fikir işte bu konuları sen acabilrsin forum kuralları çerçevesinde senin fikrin güzel olur herşeyi dosiden bekleme o da etten kemikten
Birşey olmaz Rize' nin yaylaları, İzmir'in Kızları ve en son Tekirdağ'in rakısı diye gidersin birşey olmaz. Doğum günü çocuğu denir doğum günü olana kırma onu sen konu aç haksız mıyım @Zeynoben açarsam mutlaka bir kulp bulurlar baksana hemen bizi konya ovasına çevirdi @Zeyno kimbilir konu açarsam neler neler saydıracaklar
Neden saydirsinlar ki katılmak isteyen konuna katılır istemeyen katılmaz sen beni tanımadan örümcek beyinli diye yaftalarsan bende seni Konya ovasına ceviririm elbet 😉ben açarsam mutlaka bir kulp bulurlar baksana hemen bizi konya ovasına çevirdi @Zeyno kimbilir konu açarsam neler neler saydıracaklar
son durak güzelmiş kafamı bozarlarsa zaten tekirdağın rakısını çeker keyfime bakarımBirşey olmaz Rize' nin yaylaları, İzmir'in Kızları ve en son Tekirdağ'in rakısı diye gidersin birşey olmaz. Doğum günü çocuğu denir doğum günü olana kırma onu sen konu aç haksız mıyım @Zeyno
tanıdım ya üstte seni bir mesajla anında tanıdımNeden saydirsinlar ki katılmak isteyen konuna katılır istemeyen katılmaz sen beni tanımadan örümcek beyinli diye yaftalarsan bende sana Konya ovasına ceviririm elbet 😉