- Reaksiyon puanı
- 34,585
- Puanı
- 1,061
@Emre Ozansoy sizin Sihirli Annem konusundan haberiniz vardır mutlaka reyting bölümündeki.
Pompy açtı deme de kaç rekor?
@Emre Ozansoy sizin Sihirli Annem konusundan haberiniz vardır mutlaka reyting bölümündeki.
Yok ben açmıştım.Pompy açtı deme de kaç rekor?
Pompy açtı deme de kaç rekor?
Yok ben açmıştım.
En son mrt-06'nın mesajından sonra 4 sene geçmiş ve 22 bin hit daha almış.
Emanet ettiğim zirveyi geri almama yetiyor diye düşünüyorum.
Mosi o üç binin 2900 kişisi bottur.Diziye şişirme Reyting diyenler utansın. 3 bin hit olmuş bile
Ekli dosyayı görüntüle 124623
En son mrt-06'nın mesajından sonra 4 sene geçmiş ve 22 bin hit daha almış.
Ziyaretçi yazıyor işte o benim.
evet instagram ve Twitter'da bulduğum linkleri sonra kullanılmak üzere kendime gönderiyorumArtık kendimizede mesaj yollama seçeceği gelmiş.
@Emre Ozansoy bundan sonra banlanan üyelere gerek kalmadı
Ekli dosyayı görüntüle 128752
Artık kendimizede mesaj yollama seçeceği gelmiş.
O da iyiymişevet instagram ve Twitter'da bulduğum linkleri sonra kullanılmak üzere kendime gönderiyorum
Sürekli konu açıp etkinlik yürütürsen kolaylık.------
Hayatımızda ne değişti şimdi
Zigot 09 ayrıntıya gelO da iyiymiş
Ben etkinlik taslaklarım için kullanıyorum
Sürekli konu açıp etkinlik yürütürsen kolaylık.
Bak @xemrexxx ‘in işine yarıyormuş.
Ayrıca bu tarz 👇şeyler için önemli bir detay.
Enler içinde kolaylığı var
Ekli dosyayı görüntüle 128754
Bir sürü üye var, bir sürü konuşma kutusu. Bunun başlığından dolayı tıklayıp ss aldım.Zigot 09 ayrıntıya gel
Başka üye ni kalmadi yazacak
Her şey değişiyordu ama Zey'in forumla ilgili hafiyelikleri asla...Artık kendimizede mesaj yollama seçeceği gelmiş.
Aaa kimler gelmiş. Hoş geldiniz MEnes bey…Her şey değişiyordu ama Zey'in forumla ilgili hafiyelikleri asla...
Hoşbulduk efendim... Bu mesajda fazlasıyla gönderme seziyorum ve korkuyorum...Aaa kimler gelmiş. Hoş geldiniz MEnes bey…
Yok be, ben ve gönderme mi, hemde sana? Sen MEnes’e? Bunun olabilitesi var mı sence?Hoşbulduk efendim... Bu mesajda fazlasıyla gönderme seziyorum ve korkuyorum...
Asıl sen ve gönderme ve o kadar zaman sonra bana tabi ki... Bunun olabilitesi fazlasıyla yüksek, haklısın da diyecek bir şeyim yok...Yok be, ben ve gönderme mi, hemde sana? Sen MEnes’e? Bunun olabilitesi var mı sence?