Maskeli Fedai
Favori Üye
Ban yemesek iyiAsıl sen ve gönderme ve o kadar zaman sonra bana tabi ki...Bunun olabilitesi fazlasıyla yüksek, haklısın da diyecek bir şeyim yok...
![]()
Ban yemesek iyiAsıl sen ve gönderme ve o kadar zaman sonra bana tabi ki...Bunun olabilitesi fazlasıyla yüksek, haklısın da diyecek bir şeyim yok...
![]()
Korku evimizden içeri girdi bir kere...Ban yemesek iyiTırsıyoruz
![]()
Gözler üzerimizdeKorku evimizden içeri girdi bir kere...![]()
Yok yok benden korkma. Bak M harfli üyeler birer birer geldiler bu günlerde ama bir tek sana hoş geldin dedimAsıl sen ve gönderme ve o kadar zaman sonra bana tabi ki...Bunun olabilitesi fazlasıyla yüksek, haklısın da diyecek bir şeyim yok...
![]()
Sen eskiden bana kıymazdın... Ama o kadar zaman sonra bilemiyorum artık...Yok yok benden korkma. Bak M harfli üyeler birer birer geldiler bu günlerde ama bir tek sana hoş geldin dedim![]()
Siz yoldaşlarımı 5 dakikada hainliğimle satabilirim biliyorsun...
Ay kıyamam alınmış
Zaman gösterecekSen eskiden bana kıymazdın... Ama o kadar zaman sonra bilemiyorum artık...Yine de bu cümleyi en azından ilk aşamada olumlu bir anektod olarak not ettim...
------
Siz yoldaşlarımı 5 dakikada hainliğimle satabilirim biliyorsun...@MasacRE
Ne sebebiAy kıyamam alınmış@MasacRE beyin bir sözü vardı tutmadı ona dememem normal. Senlede var bir sebep diyelim
Zaman gösterecek
Neyse beni çekmeyin sohbetlere. Vaktimi sanata harcayacağım. Haydi içi dolu sohbetler![]()
Doğru tabi zaman güzel bir şeydir... Bir çok şeyi aydınlatır..Ay kıyamam alınmış@MasacRE beyin bir sözü vardı tutmadı ona dememem normal. Senlede var bir sebep diyelim
Zaman gösterecek
Neyse beni çekmeyin sohbetlere. Vaktimi sanata harcayacağım. Haydi içi dolu sohbetler![]()
Bana yanlış yaptığını net hatırlıyorum ama içeriği yok aklımda, az geriye gitsem bulurum ama üşeniyorumNe sebebi![]()
Geçmişi salmak lazımBana yanlış yaptığını net hatırlıyorum ama içeriği yok aklımda, az geriye gitsem bulurum ama üşeniyorumBoş ver.
sen bir kaç güne hevesini alıp kaçarsın yine, o yüzden söylememişte olabilirim![]()
KesinlikleGeçmişi salmak lazım![]()
Yeni gelmedik geri geldik canım yoldaşım gerisi boş
Bu diğer M harfiyle başlayan hain herifler yüzünden sana verdiğim sözü tutamadım Dosi hanım suçlu ben değilim beni burada terk edip giden o vatandaşlarAy kıyamam alınmış@MasacRE beyin bir sözü vardı tutmadı ona dememem normal. Senlede var bir sebep diyelim
Zaman gösterecek