Maskeli Fedai
Favori Üye
Ban yemesek iyi TırsıyoruzAsıl sen ve gönderme ve o kadar zaman sonra bana tabi ki... Bunun olabilitesi fazlasıyla yüksek, haklısın da diyecek bir şeyim yok...
Ban yemesek iyi TırsıyoruzAsıl sen ve gönderme ve o kadar zaman sonra bana tabi ki... Bunun olabilitesi fazlasıyla yüksek, haklısın da diyecek bir şeyim yok...
Korku evimizden içeri girdi bir kere...Ban yemesek iyi Tırsıyoruz
Gözler üzerimizdeKorku evimizden içeri girdi bir kere...
Yok yok benden korkma. Bak M harfli üyeler birer birer geldiler bu günlerde ama bir tek sana hoş geldin dedimAsıl sen ve gönderme ve o kadar zaman sonra bana tabi ki... Bunun olabilitesi fazlasıyla yüksek, haklısın da diyecek bir şeyim yok...
Sen eskiden bana kıymazdın... Ama o kadar zaman sonra bilemiyorum artık... Yine de bu cümleyi en azından ilk aşamada olumlu bir anektod olarak not ettim...Yok yok benden korkma. Bak M harfli üyeler birer birer geldiler bu günlerde ama bir tek sana hoş geldin dedim
Siz yoldaşlarımı 5 dakikada hainliğimle satabilirim biliyorsun... @MasacRE
Ay kıyamam alınmış @MasacRE beyin bir sözü vardı tutmadı ona dememem normal. Senlede var bir sebep diyelim
Zaman gösterecekSen eskiden bana kıymazdın... Ama o kadar zaman sonra bilemiyorum artık... Yine de bu cümleyi en azından ilk aşamada olumlu bir anektod olarak not ettim...
------
Siz yoldaşlarımı 5 dakikada hainliğimle satabilirim biliyorsun... @MasacRE
Ne sebebiAy kıyamam alınmış @MasacRE beyin bir sözü vardı tutmadı ona dememem normal. Senlede var bir sebep diyelim
Zaman gösterecek
Neyse beni çekmeyin sohbetlere. Vaktimi sanata harcayacağım. Haydi içi dolu sohbetler
Doğru tabi zaman güzel bir şeydir... Bir çok şeyi aydınlatır..Ay kıyamam alınmış @MasacRE beyin bir sözü vardı tutmadı ona dememem normal. Senlede var bir sebep diyelim
Zaman gösterecek
Neyse beni çekmeyin sohbetlere. Vaktimi sanata harcayacağım. Haydi içi dolu sohbetler
Bana yanlış yaptığını net hatırlıyorum ama içeriği yok aklımda, az geriye gitsem bulurum ama üşeniyorum Boş ver.Ne sebebi
Geçmişi salmak lazımBana yanlış yaptığını net hatırlıyorum ama içeriği yok aklımda, az geriye gitsem bulurum ama üşeniyorum Boş ver.
sen bir kaç güne hevesini alıp kaçarsın yine, o yüzden söylememişte olabilirim
KesinlikleGeçmişi salmak lazım
Yeni gelmedik geri geldik canım yoldaşım gerisi boş
Bu diğer M harfiyle başlayan hain herifler yüzünden sana verdiğim sözü tutamadım Dosi hanım suçlu ben değilim beni burada terk edip giden o vatandaşlarAy kıyamam alınmış @MasacRE beyin bir sözü vardı tutmadı ona dememem normal. Senlede var bir sebep diyelim
Zaman gösterecek