Maskeli Fedai
Favori Üye
Bir süre bana yazma dedim ama sürekli yazıyorsun…Sende @Yakamoz-Asi dilinden düşmüyorsun ha. @Dosi bak ta gör.
Billy’nin Asi sevgisi > benim ona olan sevgim.
Diğer bölümü sohbete çevirdiğiniz için mesajlarınızı buraya taşıdım (bak @tekin tek seninki olmuyor demek ki )@Yakamoz-Asi ile çok eski tanışıyoruz Güzel adamdır vesselam
İyi yapmışsın kurallar nizami bir şekilde uygulanmalı Kutluyorum seni bu uygulamandan ötürüBir süre bana yazma dedim ama sürekli yazıyorsun…
Diğer bölümü sohbete çevirdiğiniz için mesajlarınızı buraya taşıdım (bak @tekin tek seninki olmuyor demek ki )
iyi yapmışsın eline sağlık intikamımı al bu 27-15 ten, zaten hiç sevmem kendisini, her mesajını sil tıkansın kalsın öyle, bakalım bir daha foruma giriyormuBir süre bana yazma dedim ama sürekli yazıyorsun…
Diğer bölümü sohbete çevirdiğiniz için mesajlarınızı buraya taşıdım (bak @tekin tek seninki olmuyor demek ki )
aynen, hata yapan kim olursa olsun gidip 27-15 in mesajını silmek lazımki adalet yerine gelsinİyi yapmışsın kurallar nizami bir şekilde uygulanmalı Kutluyorum seni bu uygulamandan ötürü
En iğrenç insan... Daha iğrenci zor bulunur... @Maskeli Fedai
Sanat kasılmaz mı be, sanat bu sanat... Aaah yoldaşım ah... Biz her daim sanatın ve kalitenin peşinde olacağız... @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacREKasmayı bıraktım emekli olunca Size de tavsiye ederim çok temiz ve relax bir kafa…
Daha haklı çok az mesaj gördüm desem... @Maskeli Fedai @SherlockEn iğrenç insan... Daha iğrenci zor bulunur... @Maskeli Fedai