bir gün banlanıcan @Dosi radarları açtı dikkat et benceEvet , senin arkana battı.
bir gün banlanıcan @Dosi radarları açtı dikkat et benceEvet , senin arkana battı.
Arka dedim ,dikkat etmesem direkt kelimeyi derdim kaşınma derim.bir gün banlanıcan @Dosi radarları açtı dikkat et bence
olsun yoruma açıkArka dedim ,dikkat etmesem direkt kelimeyi derdim kaşınma derim.
@Dosi’m den gelene boynum kıldan ince.O bana ondan yadigar.olsun yoruma açık
Oh iyi ediyor sanane seni ne ilgilendiriyor
Onur Beyza’ya , Beyza muratcana , Muratcan onura aşık gibi acun müsade etse turkish elite çekecekler ayak üstüArka dedim ,dikkat etmesem direkt kelimeyi derdim kaşınma derim.
Aaaa senin uydurmandır bunlar da.Onur Beyza’ya , Beyza muratcana , Muratcan onura aşık gibi acun müsade etse turkish elite çekecekler ayak üstü
İzleyen herkes anlıyor 🕋Aaaa senin uydurmandır bunlar da.
No umur.İzleyen herkes anlıyor 🕋
Evet senin için 3 düşük bir rakam haklısınNo umur.
Senin kadar düşük değil gözümde.Evet senin için 3 düşük bir rakam haklısın
insanları genelde küçük gördükleri alaşağı ederSenin kadar düşük değil gözümde.
bodur denizin kankisi değil mi o 😡Kırmızı takım kazanacak muhtemelen. Çağlar adamım ya
Tatlım papaz her zaman pilav yemez. Nerde sende o zeka o kapasite.insanları genelde küçük gördükleri alaşağı eder
Deniz sinsi ama Çağlar sevimlibodur denizin kankisi değil mi o 😡
Deniz zaten ağlaya ağlaya geldi. Elemelerden beri ilk eleneceklerden birisiydi. Renk kattı bazen sevdim bazen kızdım ama çok daha iyileri varBu sezon ilk defa takip ettiğim yarışma. Ama tabii ki her bölümünü değil. Ayrıca tv'den izlemiyorum. Youtube'dan takipteyim. Deniz'in elenmesi iyi oldu. Bu hafta bakalım kim elenecek.
çok izlemiyorum ama ezgi bireyselde iyi , kerem de iyi gibiEğlenceliymiş ya bu program
Sardım baya
Şu ana kadar favoriniz kim arkadaşlar ?
@RüzgarGülü @xemrexxx @12.Adam
@serhatt @Angelica
Onur iyi Şirin güzel. Daha erken gibi ya favori için çok seçenek var az elensinEğlenceliymiş ya bu program
Sardım baya
Şu ana kadar favoriniz kim arkadaşlar ?
@RüzgarGülü @xemrexxx @12.Adam
@serhatt @Angelica