Klipsizler içinde ayrı yapacaktım Masacre olsaydı. O gitti kaldı öyle
Ben yönetimden gidersem forumdan da komple giderim ama![]()
Klipsizler içinde ayrı yapacaktım Masacre olsaydı. O gitti kaldı öyle
Ben yönetimden gidersem forumdan da komple giderim ama![]()
gifteki amca gibi sıvıcan demek yine
tamam şimdi bulabilirsem diğer konuya gidiyorum hemendiğer konuda seni etiketlemiştim. Bu durumdan nasıl kurtulacağının çözümünü yazdım ekran resmi ile. Bakıp ayarlarsın kurtulursun
mor veya siyah ne farkederSiyah tavuklar @tekin
@MasacRE ve @Maskeli Fedai yi foruma çektimartık güven vermiyorsun. Çok sürmez yine gidersin.
Ayrıca @Bully ’i gördüğün için gelmişsin. Sayılmaz bu
Ben de kendime güvenmiyorum zaten o yüzden güvenmemekte haklısın bir şey diyememartık güven vermiyorsun. Çok sürmez yine gidersin.
Ayrıca @Bully ’i gördüğün için gelmişsin. Sayılmaz bu
Sen kimsin tanıyamadım@MasacRE ve @Maskeli Fedai yi foruma çektimHalkın Bully özlemi dev boyutlarda
Var mı daha gelmesini istediğiniz birileri
![]()
Ben de seni tanımıyorum zaten hain bir arkadaşa benzettim yanlış alarmmışSen kimsin tanıyamadım![]()
Maskeli leşinin geldiğini bizim sıvacılara da haber ettim. Belki ona sövmek için bir tur onlar da gelir@MasacRE ve @Maskeli Fedai yi foruma çektimHalkın Bully özlemi dev boyutlarda
![]()
saydığın isimler gelmeseydide olurdu@MasacRE ve @Maskeli Fedai yi foruma çektimHalkın Bully özlemi dev boyutlarda
![]()
Biraz hasret gidermiş olduk işte hiç yoktan iyidirsaydığın isimler gelmeseydide olurduzaten çok tutunmazlar yine kaybolurlar
Sadece bir kişi var yokluğu belli olan ama gelmesin![]()
O kişinin kim olduğunu bilemezsinBiraz hasret gidermiş olduk işte hiç yoktan iyidir
O kişi gelemez diye düşünüyorum![]()
saydığın isimler gelmeseydide olurduzaten çok tutunmazlar yine kaybolurlar
Sadece bir kişi var yokluğu belli olan ama gelmesin![]()
Bakarsın bir sürpriz daha gelirBiraz hasret gidermiş olduk işte hiç yoktan iyidir
O kişi gelemez diye düşünüyorum![]()
Beni tanımış olman gerekirTam senden beklenen iğrençlikte cevaplar vererek hiç şaşırtmıyorsun Hainli Fedai![]()
Yahu git, hepiniz forum dışı zaten iletişim halindesiniz.Bakarsın bir sürpriz daha gelir![]()
Sürpriz gelebilir vallaYahu git, hepiniz forum dışı zaten iletişim halindesiniz.
Sırları dökmeyeyim sustum![]()
Senin kesin istemeyeceğin isimler belli değil mi 2 kişi geliyor direkt akıllaraO kişinin kim olduğunu bilemezsin
İyi hasret gidermeler size![]()
Biraz sıvacı tayfa dışına çık derim benSürpriz gelebilir valla![]()