Hayatı zorlaştıran işaretlerdir. İşletmenin kalitesiyle (!) aynı orantıda giderek bilinmez hala gelir.
Uzun süre dışarıda kalınan bir günde tuvalet, cafe & restaurant'a gidiş sebebi bile olabilir.cafede bira içtiğiniz nasılda belli ? yoksa yemek için kahve için gittiğin yerde niye habire tuvalet arayasın
benim yemek yediğim yerde tuvalete gitmişliğim yoktur. tuvaletin işaretleride hiç aklımda yok, ihtiyaç olmayınca işarette aramıyorsun
Konuyu dün okudum pek anlamadım, yorumlara bugün baktım yinede pek anladığım söylenemez
Bildiğimiz düz tuvalet tabelasının şekli veya yerleştirildiği yerlerden mi bahsediyorsunuz?
Şimdi anladım konuyuŞunun gibi modern erkek-kadın işaretleri. Pek çok yerde kadın - erkek ayırt etmesi zor şeyler kullanmaya başladılar son dönemde.
Ekli dosyayı görüntüle 128480
öyle bir durumda cami tuvaletleri kurtarıcımız olur , restorantlara girmemYanlış tarafı seçmemek için özel bir çaba gerektiren işaretlerdir. Estetik kaygıyı böyle şeylerde çok da fazla ön plana koymamak lazım sanki.
Uzun süre dışarıda kalınan bir günde tuvalet, cafe & restaurant'a gidiş sebebi bile olabilir.
Şunun gibi modern erkek-kadın işaretleri. Pek çok yerde kadın - erkek ayırt etmesi zor şeyler kullanmaya başladılar son dönemde.
Ekli dosyayı görüntüle 128480
Yemekten önce mutlaka ellerimi yıkamak için de olsa girerimcafede bira içtiğiniz nasılda belli ? yoksa yemek için kahve için gittiğin yerde niye habire tuvalet arayasın
benim yemek yediğim yerde tuvalete gitmişliğim yoktur. tuvaletin işaretleride hiç aklımda yok, ihtiyaç olmayınca işarette aramıyorsun
Tuvaletin gelmiş olamaz mı yahu? Bira içmek ile tuvalet alakası çok ama seninde aklına bira geldiğine göre burdan yakın anlam çıkarırım bencafede bira içtiğiniz nasılda belli ? yoksa yemek için kahve için gittiğin yerde niye habire tuvalet arayasın
Klas hareket. Sen sistemli yaşıyorsun Tebrikler. Eskiden senin böyle şeyler yapacağını düşünmezdimYemekten önce mutlaka ellerimi yıkamak için de olsa girerim
Warlords düşünmezdi, rüzgargülü düşünüyor..Tuvaletin gelmiş olamaz mı yahu? Bira içmek ile tuvalet alakası çok ama seninde aklına bira geldiğine göre burdan yakın anlam çıkarırım ben
------
Klas hareket. Sen sistemli yaşıyorsun Tebrikler. Eskiden senin böyle şeyler yapacağını düşünmezdim
Bildiğim kadarıyla Avrupa'da 20 sene once falan yaygınmış. Ben Azerbaycan'danım, bizim gibi ülkelere son 10 senede falan geldi. Avrupa'yı 20 yıl geriden takip ettiğimizi varsayarsak 2030'lara kadar çekeceğiz bunları demek ki.Konuyu dün okudum pek anlamadım, yorumlara bugün baktım yinede pek anladığım söylenemez
Bildiğimiz düz tuvalet tabelasının şekli veya yerleştirildiği yerlerden mi bahsediyorsunuz?
Çok sert vuruyorsun. Ne yapalım düşünmeyi de öğrendik.Warlords düşünmezdi, rüzgargülü düşünüyor..
------
Bunun olayı ne peki.
Erkek kadın zaten baska ne olacakBunun olayı ne peki.
Nasıl seçiliyor?Erkek kadın zaten baska ne olacak
Soldaki kadındır muhtemelen kareler üstte. Sağdaki da erkektir kare alttaNasıl seçiliyor?