Bu musibet işin içindeyse karakolluk olmamamız mucize olurdu.
Bize birr rahat ettirmiyor yaa çıldırcam
Bu musibet işin içindeyse karakolluk olmamamız mucize olurdu.
Sonu yakın. .ssBize birr rahat ettirmiyor yaa çıldırcam
Hizmet etmeye bile gelemez benim yalıma.Bu gecelik çağıralım da rahat rahat eğlenelim bence bir köşede eğlensin @xemrexxx
Hizmet etmeye bile gelemez benim yalıma.
Hizmet etmeye bile gelemez benim yalıma.
kanal 7 ye haber verdim meloşu tutuklayacaklar oğlanın namusunu korumak için @Dosi biliyor mu yeni haşin genç çıtır sevdanı kıza meloşOoo deme
kanal 7 ye haber verdim meloşu tutuklayacaklar oğlanın namusunu korumak için @Dosi biliyor mu yeni haşin genç çıtır sevdanı kıza meloş
Asıl senin tutuklanman lazım iftiralarından ötürü.kanal 7 ye haber verdim meloşu tutuklayacaklar oğlanın namusunu korumak için @Dosi biliyor mu yeni haşin genç çıtır sevdanı kıza meloş
Kız bunlarda zeka yok gibi sen kafalarsın hepsiniAsıl senin tutuklanman lazım iftiralarından ötürü.
Kız bunlar ecnebiler mi de böyle konuşamıyorlar?Kız bunlarda zeka yok gibi sen kafalarsın hepsini
Aaaa kız yıllardır aradığın zengin Arap şeyhi değil mi buKız bunlar ecnebiler mi de böyle konuşamıyorlar?
Kız bu benim elimden 2019'da geçti sen çok geride kalmışsın.Aaaa kız yıllardır aradığın zengin Arap şeyhi değil mi bu
Uydurma be o zamanlar maskeli ile evliydin neyse futbolcu olsan sen @12.AdamKız bu benim elimden 2019'da geçti sen çok geride kalmışsın.
İstediğini yapabilir.
@Dosi uygunsuz içerik paylaşan arkadaşa ban plizzzÇarpık, Su sporlarına bayılıyormuşsun.