Hatırlatmakta fayda var. Hala en çok izlenen ilk 10 dizi arasında 6.dizi flix patrol de. Netflix Türk yatırımlarını arttıracaktır.
Sen simdi mutlaka izle mi diyorsun bana
Hatırlatmakta fayda var. Hala en çok izlenen ilk 10 dizi arasında 6.dizi flix patrol de. Netflix Türk yatırımlarını arttıracaktır.
Bence izlemelisin. Tabi ki çok izleniyor olması kesin seveceksin anlamına gelmez ama bir şans vermeni isterimSen simdi mutlaka izle mi diyorsun bana
Bence izlemelisin. Tabi ki çok izleniyor olması kesin seveceksin anlamına gelmez ama bir şans vermeni isterim
Diziyi izlemedim çok mu yakınlardı?Çerez niyetine bitirdik ilk 2 sezonu. Tabii Serenay ve Burak Deniz'i fazla yakın görmek hoşuma gitmedi. Serenay bana Burak da sana kalmalıydı.. @serhatt
Şimdi spoiler gibi anlaşılmasın ama başrol ikisi, yakınlaşacaklarını herkes tahmin edebilir zaten Mert Ramazan da ön plandaydı bu sezonDiziyi izlemedim çok mu yakınlardı?
Threesome mu takılıyor bunlar?Şimdi spoiler gibi anlaşılmasın ama başrol ikisi, yakınlaşacaklarını herkes tahmin edebilir zaten Mert Ramazan da ön plandaydı bu sezon
Ahaha izle ve gör spoiler veremem Bi üçgen durumu olduğu da anlaşılabilir zaten resimlerdenThreesome mu takılıyor bunlar?
🤣🤣Allah seni ne yapmasın yaaÇerez niyetine bitirdik ilk 2 sezonu. Tabii Serenay ve Burak Deniz'i fazla yakın görmek hoşuma gitmedi. Serenay bana Burak da sana kalmalıydı.. @serhatt
Diğerleri ilgim dışı sadece Burak oğlanı istiyorum...Ahaha izle ve gör spoiler veremem Bi üçgen durumu olduğu da anlaşılabilir zaten resimlerden
Serenay'a zaafım var.. Yengeç burcuyuz ikimiz de..🤣🤣Allah seni ne yapmasın yaa
Yengeç burcunu çok severim yaa☺️Serenay'a zaafım var.. Yengeç burcuyuz ikimiz de..
Bir sans verelim o zaman
Diğerleri ilgim dışı sadece Burak oğlanı istiyorum...
Serenay'a zaafım var.. Yengeç burcuyuz ikimiz de..
Kız bu sahnede nolmuşYengeç burcunu çok severim yaa☺️
Sapık bir dizi zaten Bu sahnedeki oyunculuğunun neyini övmüş ki gözü kör olmuş herhalde fanlıktan
Sapık bir dizi zaten Bu sahnedeki oyunculuğunun neyini övmüş ki gözü kör olmuş herhalde fanlıktan
Oyunculuğu iyi ama bu sahnede bir şey yok Yoksa duyguyu iyi veriyor evetDaha izlemedim bilmiyorum Halili bitireyim başlıcam
------
Mertciğime laf etme oyunculuğu çok iyi
Oyunculuğu iyi ama bu sahnede bir şey yok Yoksa duyguyu iyi veriyor evet
Aa Mertçiğine en ufak eleştiriye tahammülün yok uğraşılmaz senleSahneyi izlemedim daha ne var bilmiyorum ki sahnede
Aa Mertçiğine en ufak eleştiriye tahammülün yok uğraşılmaz senle