Bazıları çok abartmış çok kötü dizi demişler.Sonunu güzel bağladılar bakalım diğer sezonlar ne olacak
Bazıları çok abartmış çok kötü dizi demişler.Sonunu güzel bağladılar bakalım diğer sezonlar ne olacak
Bazıları çok abartmış çok kötü dizi demişler.![]()
2. Sezon da yılan daha çok görünmeli.En çok izlenen diziler arasında 6.sıraya yükselmiş![]()
2. Sezon da yılan daha çok görünmeli.Millet onun için izliyor.
Heyecan oluyor çok.
![]()
Umarım olur yoksa düşer izlenmesi.Çok görüleceği belli oldu bencee![]()
Dizide aşırıya kaçmış +18 sahneler olduğunu söyleyenler var. Ben daha izlemedim. Bunu doğruluyabilen var mı?
Abartmışlar 8 bölümde sadece 2 sahne var![]()
"Sadece" 2 iyiymiş![]()
Aşırı ya kaçmışlar demişler ya ondan dedim![]()
Maraşlıyı bitirince izleyeceğim![]()
Abartı, izle güzel dizi.Dizide aşırıya kaçmış +18 sahneler olduğunu söyleyenler var. Ben daha izlemedim. Bunu doğruluyabilen var mı?
Sıkmıyor dizi, izle yorumlarını görelim senin de.16.bölüm. 26 final zaten![]()
10 bölümün kalmış16.bölüm. 26 final zaten![]()
Bence onu kim dediyse çok abartmış çünkü +16 olabilir ama aşırı denecek hiç bir sahne görmedim. Açık sahnelerin bir kısmında uzak çekim yapıldı zaten.Dizide aşırıya kaçmış +18 sahneler olduğunu söyleyenler var. Ben daha izlemedim. Bunu doğruluyabilen var mı?
Netflix genel olarak öyle içeriklerle dolu maalesef. Ama bu dizi öyle değil rahat ol.16.bölüm. 26 final zaten![]()
Sosyal medyada bazı fotoğraflar/yorumlar gördüm ve doğrulatmak istiyorum... Serenay Sarıkaya ile ilgili ortalıkta konuşulan/paylaşılan sahneler gerçek mi beyler? @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes Sizler bu işlerden anlarsınız, o yüzden size soruyorum. 🤗🤗
Sizin amacınız ne?Dizide aşırıya kaçmış +18 sahneler olduğunu söyleyenler var. Ben daha izlemedim. Bunu doğruluyabilen var mı?