- Reaksiyon puanı
- 115,799
- Puanı
- 1,060
Profilimde son güncellememde paylaştığım fotodakini üzerine salarımSeni öldürürüm 😂
Profilimde son güncellememde paylaştığım fotodakini üzerine salarımSeni öldürürüm 😂
Yalnız @RüzgarGülü 2010'da katılmış
biliyorum kardeşimi sevdiğimden verdimYalnız @RüzgarGülü 2010'da katılmış
Rüzgar
Yakamoz
Emrex
Bu düşüncedeysen aralarında en yaşlı üyelik sahibi olan bu üç isme oy vermemen gerekirdi10. yılını deviren üyelerin bu tarz etkinliklerde yarışmasını doğru bulmuyorum. Gençlerin önünü açmak lazım.
Kendimi de ayrıca kınıyorum.Bu etkinlikte yeterince kısıtlama var, yönetimde olanlar yer almıyor ve ayın favorisi olanlar 5 ay yer almadığı için en az 5 üyede devre dışı kalmış oluyor. Kaç kere elemelerde yer alıp bir türlü ayın favorisi seçilemeyen @RüzgarGülü belki ilk kez bu fırsatı yakalayacakken göze batması
Ayrıca ön elemede açık ara yapıpta finalde varlık gösteremeyen çok isim oldu. Hatta nadiren kazanmış olanlar vardır.
Bu düşüncedeysen aralarında en yaşlı üyelik sahibi olan bu üç isme oy vermemen gerekirdi
Hey gidi günler hey@RüzgarGülü de benle uğraşıyor , aradan çıkarmak lazım.
Yok ya yapmaz öyle ablasıÇok ihtimal vermiyorum, o yüzden @RüzgarGülü ‘ne çizik yok ayın favori üyesi olmaması için yoluna taş koymaya çalışıyorsun gibi
Dur zaten kaybolurum ben yine birkaç yıl sonra tekrar gelirim burdayım daha10. yılını deviren üyelerin bu tarz etkinliklerde yarışmasını doğru bulmuyorum. Gençlerin önünü açmak lazım.
Reis'ten farkın yok.Hey gidi günler hey
------
Yok ya yapmaz öyle ablası
------
Dur zaten kaybolurum ben yine birkaç yıl sonra tekrar gelirim burdayım daha
Altına işetirim böyle adamı.Hey gidi günler hey
------
Yok ya yapmaz öyle ablası
------
Dur zaten kaybolurum ben yine birkaç yıl sonra tekrar gelirim burdayım daha
Movinyo sen ölmeyi bayılmak zannetmişsin 😂Boş laf bunlar
Adın kara listede nbr ?Movinyo sen ölmeyi bayılmak zannetmişsin 😂
Hangi reisReis'ten farkın yok.
Yaşanmıştır bu hikaye. Kesin .ssAltına işetirim böyle adamı.
@Dosi
Sen hakkından İsmail Kartal gelir anca Movinyo 😂 Onu da şimdi kutsal topraklarda bulurum bekle sen, beraber adını kara listeye sokacazzzz 😂Adın kara listede nbr ?
Oylamada son gün