kızzz sonda herkes @serhatt ve solup giden kankyetolarından biri gibi sevinmişErkekler 80kg da , Kaan Aykutsun, İtalyan rakibini mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.
kızzz sonda herkes @serhatt ve solup giden kankyetolarından biri gibi sevinmişErkekler 80kg da , Kaan Aykutsun, İtalyan rakibini mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.
Herkes gider ben kalırım çatla turşu.
İzlemedim ki ne diyyeim bir iki vodeo varsa at maçtan yorumlayayim mi diyeyim. Yok öyle değilim ben ua yanlış anlaşıldı herhaldeaçıklama çok resmi olmuş böyle bir açıklama beklemiyordum hayal kırıklığı
sen git betülde şarkıyı unut betüle dal burda betülü solda sıfır bırakacaklar var böyle bir sıkıcı açıklama yap olacak şeymi![]()
Gazoz olma efsane ol sloganıyla Mete Gazoz
Twitter'da herkes bizi konuşuyor ama puan sıralamasında bile yokuz. Nasıl oluyor bu işler
Şu ana kadar 1 Gümüş, 1 Bronz madalya olmak üzere toplam 2 madalya alabildiğimiz için listede aşağılarda yer alıyoruz.Twitter'da herkes bizi konuşuyor ama puan sıralamasında bile yokuz. Nasıl oluyor bu işler![]()
O zaman bu kadar az başarıya çok bile gündem olmuş. Sosyal medya balonu yine. Tabi ki ödül alanlari katılanlara büyük tebrikler. Ama durum ortada malesef. Futbol harici gözümüz görmüyor.Şu ana kadar 1 Gümüş, 1 Bronz madalya olmak üzere toplam 2 madalya alabildiğimiz için listede aşağılarda yer alıyoruz.
Futbolda da uluslararası çok bir başarımız yok. Sadece Galatasaray'ın aldığı 2000 UEFA Kupası var. Futbola gösterilen ilginin başarı olarak geri dönüşü olmuyor.O zaman bu kadar az başarıya çok bile gündem olmuş. Sosyal medya balonu yine. Tabi ki ödül alanlari katılanlara büyük tebrikler. Ama durum ortada malesef. Futbol harici gözümüz görmüyor.