Emre Ozansoy
Moderatör
Olursa yanlış bir seçim olur.İçimde bir kuşku vardı. Ve doğru çıktı...
Yeraltı dizisi için Kanal D ile görüşme yapılıyor @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @ahmetbey
Olursa yanlış bir seçim olur.İçimde bir kuşku vardı. Ve doğru çıktı...
Yeraltı dizisi için Kanal D ile görüşme yapılıyor @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @ahmetbey
Kanal D'de tutma olasılığı NOW'dan yüksek emin olOlursa yanlış bir seçim olur.
Çok iyiİçimde bir kuşku vardı. Ve doğru çıktı...
Hangi kanal daha yakın diziyi almak için bilgin varmıDizinin ismi belki değişebilir başka seçeneklerde var.
Raci Şaşmaz arka planda olacak ama Soner Yalçın'ı bilemiyorum.
Dizi Kasım ayına yetiştirilecek, önümüzdeki günlerde kanalı ve kadrosu netleşecektir.
Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yaratıcılarından aynı damardan yeni bir dizi daha...
medyapım yapıyor yine muhtemelen now olur gibi geliyor banaHangi kanal daha yakın diziyi almak için bilgin varmı
Bence Now olmaz çünkü Hudutsuz Sevda zaten Now'da Kanal D olabilirmedyapım yapıyor yine muhtemelen now olur gibi geliyor bana
farklı günde oynar yeraltı zaten now daha yakın geliyor banaBence Now olmaz çünkü Hudutsuz Sevda zaten Now'da Kanal D olabilir
Sanmıyorum. Hem bu dizi salı olacak kesin zaten Kanal D'nin salı günü boş Now Salı gününe Kötü Kan dizisini hazırlıyor.farklı günde oynar yeraltı zaten now daha yakın geliyor bana
yakında belli olur herşeySanmıyorum. Hem bu dizi salı olacak kesin zaten Kanal D'nin salı günü boş Now Salı gününe Kötü Kan dizisini hazırlıyor.
Aynen Şöyle 1 hafta içinde belli olur inşallahyakında belli olur herşey
inşallahAynen Şöyle 1 hafta içinde belli olur inşallah
Aynen çok yanlış seçim olur. Now'un olmasını isterim ama TV 8 olmasını hiç istememTV8 diziyle ilgileniyor. Umarım olmaz çok yanlış tercih olabilir.
@batuhankaralar @ömer karataş @Angelica @Emre Ozansoy @ahmetbey @Polat Şaşmaz
TV8 diziyle ilgileniyor. Umarım olmaz çok yanlış tercih olabilir.
Nasıl yani ? 😂İlk bakışta, politik yazar olan kişi sandım.
Soner Yalçın'ı mı diyosun ? 😂Araştır anlarsın.
EvetSoner Yalçın'ı mı diyosun ? 😂