19 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 15 53.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.6%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 3 10.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 10.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
bazı arkdaşlar sadece kendi çevrenlelerin tv izlediği sanıyor. kahvede oturup bir tv den 100 kişi bir diziyi izlerken o yüz kişinin eşleri anneleri acaba ne izliyor hiç merak etmiyorlar. biliniyorki tv yi daha çok ev hanımları izliyor. fatmagülün ve aşkı memnun fazla izlenilmesi çok dogal ve normal. bu arda kurtlar vadisi normal bir dizi değil sadece kurtlar vadisinin konsept danışmanın nerde olduguna bakarak bile anlaşılabilir..

Son düzenleme:
YEDİ NUMARA (TKR)

Yedi Numara'nın tekrarlarının totalde iyi sonuçlar alması gözlerden kaçmadı.

HAYATIN ŞİFRELERİ - OZEL

Harika oranlar almış.Totalde 38.olmuş.

SAKAR ŞAKİR

Sakar Şakir Total'de 14. AB'de 26. olarak Stv'ye başarılı bir gün geçirtti.

İRFAN DEĞİRMENCİ İLE GÜNAYDIN

Sıralamada gitgide aşağılara düşüyor.İlk başladığı reytinglere göre.

bence siz fatmagülün reytinglerini hazmedemiyosunuz! fatmagüz gerçekten de kaliteli bi dizi farkındaysıanız aralarındaki fark 1 reyting bile yok küsüratlar var.. kurtlar vadisi izkenmek için ne taklalar atıyo ancak bu kadar reyting alıyor ama fatmagül o durağan senaryosuyla şu ana kadar mühteşem yüzyılı, kurtlar vadisini, geçiyodu .. kurtlar vadisi taklalar atarak bu reytingi alıyo fatmagülde ise durağan bi şekilde olmasına rağmen nerdeyse aynılar aradaki farkı sen bul artık!!!

muahahahahahaha Uzun zamandir bir yoruma bu Kadar gülnemistim vadi ye takla atiyor diyorsun ama FGSN asil takla atan polat vuruldu diye kerimi vurduruyorlar, yine bir kiza tecavüz ediliyor dogru sende haklisin bu takla degil resmen dombalak acmis muahahahaha :D

bazı arkdaşlar sadece kendi çevrenlelerin tv izlediği sanıyor. kahvede oturup bir tv den 100 kişi bir diziyi izlerken o yüz kişinin eşleri anneleri acaba ne izliyor hiç merak etmiyorlar. biliniyorki tv yi daha çok ev hanımları izliyor. fatmagülün ve aşkı memnun fazla izlenilmesi çok dogal ve normal. bu arda kurtlar vadisi normal bir dizi değil sadece kurtlar vadisinin konsept danışmanın nerde olduguna bakarak bile anlaşılabilir..

Kardes iftira atarak provakasyon yapmayi birak eger ispatlanmis ve pana ya karsi acilmis bir mahkeme varsa konus. Ozan adminim sende bu yorumlari gör lütfen sabahtan beri yaziyorum iki dizide cok izleniyor bu hafta yarisi vadi kazandi bunu kabullenin haftaya ne olur bilemeyiz hep beraber görecegiz

SBT nin reyting ölçümüne göre KVP birinci olmuş . sonuç beklenen birşeydi. pepee yi ilk 20 ye sokan SBT, reyting ölçümlerini sanırım ilkokullara yerleştirdiği cihazlarla yapıyor.:U

SBT nin reyting ölçümüne göre KVP birinci olmuş . sonuç beklenen birşeydi. pepee yi ilk 20 ye sokan SBT, reyting ölçümlerini sanırım ilkokullara yerleştirdiği cihazlarla yapıyor.:U

tabi canim kahvehanede oturanlarda ilkokul cocuklari saten. Dikkat edersen ÖBGZK ve muhtesem yüzyil SBT de 16-17 reyting aliyor o Zaman bu dizileride mi ilkokul cocuklari izliyor.

Krtlar vadisi TNT'göre çok ii reyting almış..En azından Fatoşun suçundan çok daha ii..Zaten bu Fatmagülü nerdeyse kimse izlemiyo ama yinede bu oranlar bile çok geliyo bana dizi tecavüzden öteye gidemiyo..Beren Saat acaba Fatoştan sonra ne olcak ben asıl onu merak ediyorum..Bihter Fatoş Allah bize 3.dizi karekterini göstermez umarım:)

@Xdragxx kesin ama kesin o 500 kişi çevrende Geniş Aile seyrediyor değil mi=?

@Beyazsoy hem sen Vadinin başarısını kabüllenmiyorsun hemde haklımışın gibi yazılar yazmışın

Takas arkadaşın dönme tarafındayım kaç gün ban yediği bilmiyorum benim kalkmış onun kalkmamış

o 2 gün ban yedi yarın dönecek zaten bu tartışma için banlandın senle tartışamayacam o 500 arkadaşımdan taş çatlasa 25-30 kişi seyretmiştir:D

o 2 gün ban yedi yarın dönecek zaten bu tartışma için banlandın senle tartışamayacam o 500 arkadaşımdan taş çatlasa 25-30 kişi seyretmiştir:D
500 kişin varsa çevrende seni muhtar yapalım veya reytingleri sen ölç adıda XdGxx reyting sonuçları olur senin tartışmıyorum zaten burada yalan söyleme be arkadaş 500 kişiden 0 kişi izlediğini sen falına mı baktın o arkadaşların yada tek tek sordun mu ?

şimdi xdragxxin arkadaşları izlese ne olacak izlemezse ne olacak yani niye üzerine gidiyorsun xdragxxin üzerine alemto kardeş ALLAHim ya :)

şimdi xdragxxin arkadaşları izlese ne olacak izlemezse ne olacak yani niye üzerine gidiyorsun xdragxxin üzerine alemto kardeş ALLAHim ya :)

Sana burada birşey diyen var mı=? yok .Burada salak bir insan yok, yok 500 kişiden 0 kişi hey allahım bari ufak at ufak hadi 50 kişi dese neyse o bile fazla 500 kişi tanıdık varsa muhtar yapalım diyoruz .Sen karışma akşam akşam bir de sana cevap yazmak zorunda kalmak istemiyorum

hacı komedi misin çevremde 500 kişi olamaz mı:) tahminimce dedim 0 kişi orada biraz abartı olabilir ama bir elin parmağını geçmez zaten benim çevremde seyretseler ne olacak ki yapma etme ya:D

hacı komedi misin çevremde 500 kişi olamaz mı:) tahminimce dedim 0 kişi orada biraz abartı olabilir ama bir elin parmağını geçmez zaten benim çevremde seyretseler ne olacak ki yapma etme ya:D
Çevrende 500 kişi vardır inanıyorum ben sana merak etme sen olmaz mı hiç ya .....Bak Geniş Aile yayından kalktı ya o 500 kişi ile sen kanala mail atın yeniden gelsin ekranlara :DAlsa alsa Trt Çocuk tv alır :beguiled:Ona atın :tickled_pink:

Çevrende 500 kişi vardır inanıyorum ben sana merak etme sen olmaz mı hiç ya .....Bak Geniş Aile yayından kalktı ya o 500 kişi ile sen kanala mail atın yeniden gelsin ekranlara :D
çok saçma bir mesaj konu nasıl Geniş Aile'ye geldi anlamadım :)
off tmm ya niye konuşuyorsam anlamayan anlamıyor işte:D

öyle birşey demedim ki dediysem de abartmışımdır:D

Bak seninle sorunum yok o zaman burada kafandan yorum atmazsan seviniirm:)Gel burada Vadiyi kötüle ama kafadan kafadan 500 kişiye tek tek soracak halin yok hatta benim arkadaşlarım ben ne dizisini izlediğini bilmiyorum sen nasıl 500 kişiyi biliyorsun işte bunu yapma senden tek rica bu