saati problemli demişti
çalışırken nasıl gece yarısı yayınlıcam
İnsanları çöp şiş yapan çeteyi
------
@RüzgarGülü
Valla beni şikayet edip duruyor ben ne dedim yayinlama dedim sadece
@RüzgarGülü izleyecekmiş pompy yayinla madem.
saati problemli demişti
çalışırken nasıl gece yarısı yayınlıcam
İnsanları çöp şiş yapan çeteyi
------
@RüzgarGülü
Çalışırken gece yarısı nasıl yayınlıyımValla beni şikayet edip duruyor ben ne dedim yayinlama dedim sadece
@RüzgarGülü izleyecekmiş pompy yayinla madem.
Çalışırken gece yarısı nasıl yayınlıyım
Ancak 20 yada 19 da
Kış dizileri bir başlasınFark etmez saati, @RüzgarGülü geceleri de okur.
Aynen gece alarm kurar uyanır yine okurumFark etmez saati, @RüzgarGülü geceleri de okur.
zaten +18 lik değilmiş konu, insanları çöp şiş yapan çete dediğine göre @Keith Long demekki konusu +13 civarı bişeydir saat sekizden sonrada yayınlanabilir gibi bence 🙂Yakamoz Asi yok artık yayınla bakalım
Yaşım küçük uyarı felan olmazsa okuyabilirimzaten +18 lik değilmiş konu, insanları çöp şiş yapan çete dediğine göre @Keith Long demekki konusu +13 civarı bişeydir saat sekizden sonrada yayınlanabilir gibi bence 🙂
14 yıl önce üye olmuşsun 0 yaşında üye olsan şimdi yaşın 14 demişti, en azından ergenliğe yakın üye olmuşsundur buda demektirki yaşın küçük falan değil 🙂 @Keith Long u kandıramazsın yaşım küçük diye .Yaşım küçük uyarı felan olmazsa okuyabilirim
Eskiden yeni üyeleri çok kandirirdim. Nesil değişti tabi hemen hesap kitap yapıyorlar14 yıl önce üye olmuşsun 0 yaşında üye olsan şimdi yaşın 14 demişti, en azından ergenliğe yakın üye olmuşsundur buda demektirki yaşın küçük falan değil 🙂 @Keith Long u kandıramazsın yaşım küçük diye .