Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Yok.
@bazinga biraz ayarlar ile oynamış sanırım ama düzelir zamanla.yazılar neden silik
tam okuyamasakta en azından konuları hissedebiliyoruz konular oralarda bir yerde.@bazinga biraz ayarlar ile oynamış sanırım ama düzelir zamanla.
Görünüyor ben de ama eskisi gibi net değil tabii.tam okuyamasakta en azından konuları hissedebiliyoruz konular oralarda bir yerde.
8 deki sokağın polisleritam okuyamasakta en azından konuları hissedebiliyoruz konular oralarda bir yerde.
karşısında keith long yazan konular sana ait onu görüyorum, tebrikler..8 deki sokağın polisleri
5 teki iyilik perileri
Bende telefondan baktımkarşısında keith long yazan konular sana ait onu görüyorum, tebrikler..
konu sahipleri net görünüyorda konuların netliğinde sıkıntı var.
Kışları olmuyorVay be pompy reizin konuları bile fazla görüntüleniyor tebrik ederim @Keith Long senarist olma yolunda ilerliyorsun.
Reyting kurbanı oluyorsun sendeKışları olmuyor
Diziler güçlü diye
Evet kışın çok dizi varReyting kurbanı oluyorsun sende
Korku dizisi yaz küfürsüz felan ceza olmaz kurallara uyarak yaz.Evet kışın çok dizi var
Hepsi çok korkunç
Benim daha korkunç dizi yazmam gerekiyor
O zamanda olmuyor forumda ceza tehditi alıyorum
Küfürsüz yazıyorumKorku dizisi yaz küfürsüz felan ceza olmaz kurallara uyarak yaz.
Güzelmiş işte orjinalse hikayesi ilerlet devam ettir
@Yakamoz-Asi izin vermedi İrlanda’dandı o konuGüzelmiş işte orjinalse hikayesi ilerlet devam ettir
Yakamoz Asi yok artık yönetimde şansını dene @Yakamoz-Asi hem kurallara uygun değilmiş demek ki kişisel algılamamak gerek konu yakamoz ise
saati problemli demiştiYakamoz Asi yok artık yönetimde şansını dene @Yakamoz-Asi hem kurallara uygun değilmiş demek ki kişisel algılamamak gerek konu yakamoz ise
Yakamoz Asi yok artık yayınla bakalımsaati problemli demişti
çalışırken nasıl gece yarısı yayınlıcam
İnsanları çöp şiş yapan çeteyi
------
@RüzgarGülü