Son derece doğal, bir şey yok bunda.
Son derece doğal, bir şey yok bunda.
Gördüğün gibi insanlar da bnm gibi davranıyor düşünüyorSon derece doğal, bir şey yok bunda.
Sen hep yanlış düşündüğün için insanlar da demek ki hep yanlış düşünüyor.Gördüğün gibi insanlar da bnm gibi davranıyor düşünüyor
Survivora gitmezse senin eve gelsinSen hep yanlış düşündüğün için insanlar da demek ki hep yanlış düşünüyor.
kız bak yılın çifti sen, @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Hobbit @zryno @Dosi @Hazem @dreamy @Emre Ozansoy u çatlatıyormuşSen hep yanlış düşündüğün için insanlar da demek ki hep yanlış düşünüyor.
Gelsin bende terleteyim.
kız bak yılın çifti sen, @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Hobbit @zryno @Dosi @Hazem @dreamy @Emre Ozansoy u çatlatıyormuş
x.com
x.com
aynı mesajda hem kudurmuş hem çatlamışsın
İki mesajda da gerçekleri söyledim.aynı mesajda hem kudurmuş hem çatlamışsın
anılın evi istanbul erenköyde sen koklayarak bulursun artıkİki mesajda da gerçekleri söyledim.
Bana bilmediğim bir şeyler söyle.anılın evi istanbul erenköyde sen koklayarak bulursun artık
Kuz bu oğlan seneye survivora katılacakmış , nagihan ilk haftadan hastanelik eder bunuBana bilmediğim bir şeyler söyle.
Beter etsin. .ssKuz bu oğlan seneye survivora katılacakmış , nagihan ilk haftadan hastanelik eder bunu
Ay ben bunları bi kalaylayacağım görecekler.
Acun sağlam yere kapak attı yarışma 6 ay ; 6 ay da yarışma sonrası kaosu sürüyor 😂😂Ay ben bunları bi kalaylayacağım görecekler.
Boş beleş insanlar hepsi. Kimsenin umurunda değiller.Acun sağlam yere kapak attı yarışma 6 ay ; 6 ay da yarışma sonrası kaosu sürüyor 😂😂
Sosyal medyanın umrundaBoş beleş insanlar hepsi. Kimsenin umurunda değiller.
"Aklı başında hiç kimse", sosyal medya koca bir balon.Sosyal medyanın umrunda
Link var mı? Hatunlara göz atacağım.ben yunan survivorı izlicem artık zaten Ekli dosyayı görüntüle 127828