duyan duysun sen ikisini parmağında oynatınca laf yok,ben 2 parlağa taş diyince hemen kuduruk oluyorum,yok öyleHahah Aaa tövbe tövbe @Harunnn60 duymasın ayoll yine kayışları kopartıtıraksınız yeni bağladı zaten
duyan duysun sen ikisini parmağında oynatınca laf yok,ben 2 parlağa taş diyince hemen kuduruk oluyorum,yok öyleHahah Aaa tövbe tövbe @Harunnn60 duymasın ayoll yine kayışları kopartıtıraksınız yeni bağladı zaten
Hahha Aaa bulsan 10 tanesinide oynatıcaksınduyan duysun sen ikisini parmağında oynatınca laf yok,ben 2 parlağa taş diyince hemen kuduruk oluyorum,yok öyle
BENİ usta sanatçıları kullanarak karalayamazsınHahha Aaa bulsan 10 tanesinide oynatıcaksın
0:25
Hahaha Aaa bal gibide yaparım ayollBENİ usta sanatçıları kullanarak karalayamazsın
seni mahkemeye vericem,Avlu dizisindeki gibi tırnaklarını söksünler kodesteHahaha Aaa bal gibide yaparım ayoll
Hhahaha Aaa senin sözüne bakmazlar bence ayoll sopalayıp gönderirlerseni mahkemeye vericem,Avlu dizisindeki gibi tırnaklarını söksünler kodeste
GÖRÜRÜZ bakalım kimi sopalıyorlarHhahaha Aaa senin sözüne bakmazlar bence ayoll sopalayıp gönderirler
Aaa unutmuştum senin cazgır oldunu bir atlarsın üstlerineGÖRÜRÜZ bakalım kimi sopalıyorlar
senin üstüne atlıycam paralamak içinAaa unutmuştum senin cazgır oldunu bir atlarsın üstlerine
ıyyy ihtiyar bunaklar bulmuş yine birbirini.ssBeter olsun Biz olmasak konusu köhneyecekti Yada @xemrexxx ile konuya gelip cilveleşirlerdi
"güldürdü"ıyyy ihtiyar bunaklar bulmuş yine birbirini.ss
bilemezsin"güldürdü"
Sen genç ve diri(?)sinde noluyor
ıyyy ihtiyar bunaklar bulmuş yine birbirini.ss
Aaa hemen herifini savunmaya gelmişsin ayoll"güldürdü"
Sen genç ve diri(?)sinde noluyor
Bilmiyorum, araştırdım ama bulamadım da. Ana sayfamı güzelleştirdiler birden.Bunlar kim ayol?
Bulursan yaz, her yerde bunlar var.Bilmiyorum, araştırdım ama bulamadım da. Ana sayfamı güzelleştirdiler birden.
Onun yanındaki ve ön sağdaki de iş görür.Bulursan yaz, her yerde bunlar var.
Abartma ayol bir arka sağdaki iyi gibi. .ss
Ön ve arka sağ birbirine benziyor gibi, kardeş olabilirler mi?Onun yanındaki ve ön sağdaki de iş görür.