5 dkya goblin izlicem zaten Hatta yeri gelmişken iyi geceler diyeyim 3.30 olmuş sabah ezanıyla güneş doğmadan tabuta girmem lazım Bilirsin biz vampirleri yoksa guneş cildimizi yakıyorHahaha Aaa daha uykumuzda gelmez sizin yüzünüzden
5 dkya goblin izlicem zaten Hatta yeri gelmişken iyi geceler diyeyim 3.30 olmuş sabah ezanıyla güneş doğmadan tabuta girmem lazım Bilirsin biz vampirleri yoksa guneş cildimizi yakıyorHahaha Aaa daha uykumuzda gelmez sizin yüzünüzden
Aaa izlede yetiş 4-5 yorum yaptım bende , desterede yorumlarıyla gelir sabah5 dkya goblin izlicem zaten Hatta yeri gelmişken iyi geceler diyeyim 3.30 olmuş sabah ezanıyla güneş doğmadan tabuta girmem lazım Bilirsin biz vampirleri yoksa guneş cildimizi yakıyor
@Forumdash Jessicada yediği haltı telafi etmeye çalısıyor ayoll
Ahhh abiliğim tuttu kıyamadım sana altın günü sakızlı kahve içermelerine
Burak'ın vücudunu inceleyelim diye açtım, neler konuşmuşsunuz.
bu adamda iyi ama bi çekicilği yok Burak gibiBelkide dünya üzerinde bu kadar abartılan ilk 5 listeye girebilir Oyunculuk zaten yokta tipte okadar abartılıcak gibi değil yanı ortalama bir tipe sahip ve karizması hiç yok
Kaan bu adamdan 10 gömlek karizmatik hele bakışları @Forumdash @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati
Hangi Burak gibi ayol bu zaten Burakbu adamda iyi ama bi çekicilği yok Burak gibi
offf kess Burak gibi çekiciliği yok KaanınHangi Burak gibi ayol bu zaten Burak
Aaa Kaan 10 gömlek karizmatik bundanofff kess Burak gibi çekiciliği yok Kaanın
alakası yok,Burak insanı günaha teşvik eden cinstenAaa Kaan 10 gömlek karizmatik bundan
Sen zaten günahkarsınalakası yok,Burak insanı günaha teşvik eden cinsten
Hahah Aaa senin parlağının konusunda kahve keyfi yaptık @Harunnn60 @ForumdashBurak'ın vücudunu inceleyelim diye açtım, neler konuşmuşsunuz.
AYOL o nerden çıktı ne günahkarlığımı gördünSen zaten günahkarsın
Aaa ne bileyim sen yapmışsındır elbet bir şey yani sen daha iyi bilirsinAYOL o nerden çıktı ne günahkarlığımı gördün
TÖVBE de çarpılırsın terbiyesiz kim var da kimle napıcamAaa ne bileyim sen yapmışsındır elbet bir şey yani sen daha iyi bilirsin
Hhahaha Aaa tamam haklısın evet yüzüne bakanın olmadını unutmuşumTÖVBE de çarpılırsın terbiyesiz kim var da kimle napıcam
kendinle karıştırma beni,ben ne istersem anında yaşarım,ama namuslu geçinmeye çalışıyorum onun için duruyorumHhahaha Aaa tamam haklısın evet yüzüne bakanın olmadını unutmuşum
Sen mi üstüme iyilik sağlık ayoll 😱😱😱kendinle karıştırma beni,ben ne istersem anında yaşarım,ama namuslu geçinmeye çalışıyorum onun için duruyorum
kız namussuzmuyum ben iki parlağa sarkmakla gitmez namus hem TAŞA bakmak sevaptırSen mi üstüme iyilik sağlık ayoll 😱😱😱
Hahah Aaa estafurullah cnm Kuduruk desek daha doğrukız namussuzmuyum ben iki parlağa sarkmakla gitmez namus hem TAŞA bakmak sevaptır
Herkes bi parça kuduruk değil mi zaten,sende destoş için kudurup haruna işve yapmıyomusunHahah Aaa estafurullah cnm Kuduruk desek daha doğru
Hahah Aaa tövbe tövbe @Harunnn60 duymasın ayoll yine kayışları kopartıtıraksınız yeni bağladı zatenHerkes bi parça kuduruk değil mi zaten,sende destoş için kudurup haruna işve yapmıyomusun