5 dkya goblin izlicem zatenHahaha Aaa daha uykumuzda gelmez sizin yüzünüzden![]()
![]()
![]()
5 dkya goblin izlicem zatenHahaha Aaa daha uykumuzda gelmez sizin yüzünüzden![]()
![]()
![]()
Aaa izlede yetiş 4-5 yorum yaptım bende , desterede yorumlarıyla gelir sabah5 dkya goblin izlicem zatenHatta yeri gelmişken iyi geceler diyeyim
3.30 olmuş sabah ezanıyla güneş doğmadan tabuta girmem lazım
Bilirsin biz vampirleri yoksa guneş cildimizi yakıyor
![]()
Ahhh abiliğim tuttu kıyamadım sana altın günü sakızlı kahve içermelerine![]()
Burak'ın vücudunu inceleyelim diye açtım, neler konuşmuşsunuz.
bu adamda iyi ama bi çekicilği yok Burak gibiBelkide dünya üzerinde bu kadar abartılan ilk 5 listeye girebilirOyunculuk zaten yokta tipte okadar abartılıcak gibi değil yanı ortalama bir tipe sahip ve karizması hiç yok
Kaan bu adamdan 10 gömlek karizmatik hele bakışları@Forumdash @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati
![]()
Hangi Burak gibi ayol bu zaten Burakbu adamda iyi ama bi çekicilği yok Burak gibi![]()
offf kessHangi Burak gibi ayol bu zaten Burak![]()
Aaa Kaan 10 gömlek karizmatik bundanofff kessBurak gibi çekiciliği yok Kaanın
alakası yok,Burak insanı günaha teşvik eden cinstenAaa Kaan 10 gömlek karizmatik bundan![]()
![]()
![]()
Sen zaten günahkarsınalakası yok,Burak insanı günaha teşvik eden cinsten![]()
Hahah Aaa senin parlağının konusunda kahve keyfi yaptıkBurak'ın vücudunu inceleyelim diye açtım, neler konuşmuşsunuz.![]()
AYOL o nerden çıktı ne günahkarlığımı gördünSen zaten günahkarsın![]()
![]()
![]()
Aaa ne bileyim sen yapmışsındır elbet bir şeyAYOL o nerden çıktı ne günahkarlığımı gördün![]()
TÖVBE de çarpılırsın terbiyesizAaa ne bileyim sen yapmışsındır elbet bir şeyyani sen daha iyi bilirsin
![]()
![]()
![]()
Hhahaha Aaa tamam haklısın evet yüzüne bakanın olmadını unutmuşumTÖVBE de çarpılırsın terbiyesizkim var da kimle napıcam
![]()
kendinle karıştırma beni,ben ne istersem anında yaşarım,ama namuslu geçinmeye çalışıyorum onun için duruyorumHhahaha Aaa tamam haklısın evet yüzüne bakanın olmadını unutmuşum![]()
![]()
![]()
Sen mi üstüme iyilik sağlık ayoll 😱😱😱kendinle karıştırma beni,ben ne istersem anında yaşarım,ama namuslu geçinmeye çalışıyorum onun için duruyorum![]()
kız namussuzmuyum benSen mi üstüme iyilik sağlık ayoll 😱😱😱
Hahah Aaa estafurullah cnmkız namussuzmuyum beniki parlağa sarkmakla gitmez namus
hem TAŞA bakmak sevaptır
![]()
Herkes bi parça kuduruk değil mi zaten,sende destoş için kudurup haruna işve yapmıyomusunHahah Aaa estafurullah cnm![]()
![]()
Kuduruk desek daha doğru
![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa tövbe tövbe @Harunnn60 duymasın ayoll yine kayışları kopartıtıraksınız yeni bağladı zatenHerkes bi parça kuduruk değil mi zaten,sende destoş için kudurup haruna işve yapmıyomusun![]()