Emre Ozansoy
Moderatör
Futbol sevmiyorum pek. Mecbur kalmadığım sürece izlemem gibi.Yarın Euro 2024 başlıyor. Milli maçları izleyecek misin ?
Futbol sevmiyorum pek. Mecbur kalmadığım sürece izlemem gibi.Yarın Euro 2024 başlıyor. Milli maçları izleyecek misin ?
Peki filenin sultanları gerçi ecünnü alerjin vardı.Futbol sevmiyorum pek. Mecbur kalmadığım sürece izlemem gibi.
İzlememek daha iyiymiş, rezillik.İzlemeyi düşünmüyordum ama izleyecek bir şey de bulamadım.
Videoyu yanlış anlamışsın o kadar kazma ki bitiremedi diyor burada. Gözünle izle , işkembeyle değil.hemen pilav anaya geçmişsin
------
neyse ogesu kazansın bari .ss
Bu daha büyük bir rezillik.acun düşük reytingleri görünce Queenle pazarlıklara başlamış hemen seneye için @Dosi @Angelica
x.com
x.com
kız sezonun wn yüksek reytingliş bölümleri hep naginin kavga ettiği bölümlerBu daha büyük bir rezillik.
Her yapımın izlenme oranlarının yükseldiği dönemlerden birisiydi o dönemler.kız sezonun wn yüksek reytingliş bölümleri hep naginin kavga ettiği bölümler
yoooo yalı çapkını ve kızılcık şerbeti düşüyorduHer yapımın izlenme oranlarının yükseldiği dönemlerden birisiydi o dönemler.
Senaryosu saçmalıyordu çünkü.yoooo yalı çapkını ve kızılcık şerbeti düşüyordu
acun şike yapmıştır o zaman fb yönetiminde kendisi
Biz sütten temiziz bir kere kirli olan sizsiniz.acun şike yapmıştır o zaman fb yönetiminde kendisi
🚀 🚀 🚀 🚀Batuhan 2021’de Ayşe ve Aleyna, 2022’de Nisa, şimdi de Nefise, yani küçümsediği kadınlar tarafından evine postalandı.
sen git evrimle dedikodu yap melunBatuhan 2021’de Ayşe ve Aleyna, 2022’de Nisa, şimdi de Nefise, yani küçümsediği kadınlar tarafından evine postalandı.