Ay sen zaten bu pasif oğlana da yükselmiştin bu konularda tek rakibin safoz @Çiğdem SistanZevk sahibi adam ne var bunda.
Ay sen zaten bu pasif oğlana da yükselmiştin bu konularda tek rakibin safoz @Çiğdem SistanZevk sahibi adam ne var bunda.
Sen mi Hadi ordsn 😂
Sen kendi Twitter dan alıntılarsan tabi öyledir. Ben de inandım ahahahaahah.
Tt listesini ben mi yapıyorum melunSen kendi Twitter dan alıntılarsan tabi öyledir. Ben de inandım ahahahaahah.
Yanlışiz paylaştığım tt listesi benim karşıma çıkan değilEkli dosyayı görüntüle 127380
Bu ayarın varlığından haberim yok dersen seni karnından bıçaklarım .
hayatım kim olsaydı hilmicem ve poyraz bile ilk potada elendi yani çoğu beceriksizdi erkeklerinEğer bugün yarışmayı 2 ay sonra gelen Batuhan Karacakaya kazanırsa bu sezon, yarışma tarihinde bir kara leke olarak anılacak.
Hani nerde var ? Birşey yazmıyor ki.
Batuhan başarılıydı onu inkar etmiyorum ama başarılı olma nedenlerinden bir tanesi çok daha sonra gelmesi. Daha sağlam mentalle, daha sağlam kondisyonla bireysel döneme girdi sonuçta. Eğer şampiyon olursa çok büyük adaletsizlik olacak.------
hayatım kim olsaydı hilmicem ve poyraz bile ilk potada elendi yani çoğu beceriksizdi erkeklerin
kadınalrda Nagihan ve Sema fok yoluna gitti yoksa o koltuklarda olurllardı bu akşam yani kalan ürünler böyle ;
10 bireysel dokunulmazlık : 5 Batu , 3 ogesu , 1 nefise, 1 hilmicem diğerlerinin de eli armut toplamasaymış
bu akşamın finali batuhan- ogeday olmalı kazanan önemli değil , nefo son haftalarda Atakan abisi ve Merve ablasına verdiği sayılarla gözden düştü
Melun kim lan ?