Hazem
Favori Üye
Sonuç belli 3-0 saati kurdum ekran başında yerimi alacağım.2024 KADINLAR VNL ÖN ELEME TURU
3. HAFTA MAÇLARI BAŞLIYOR!
A Milli Voleybol Takımımız "Filenin Sultanları"
2024 Voleybol Kadınlar Milletler Ligi'nin ön eleme turlarında Hong Kong, Çin'de oynanacak 3.hafta maçlarına
12 Haziran 2024 Çarşamba günü (bugün) başlıyor.
Bugün saat 12.00'de oynanacak olan
Türkiye - Tayland karşılaşması TRT Spor ekranında canlı olarak yayınlanacak.
Bugünkü maçımızda spiker Polonya Brezilya'yı yenerse Dünya Sıralaması'nda 1.sıraya yükseleceğini söylemişti. Biz de aylar sonra 2.sıraya düşecektik.Brezilya'nın Polonya'yı yenmesi hoşuma gitti. Onlara ilk mağlubiyetlerini bizim yaşattırmamızı istiyorum.
Polonya, Brezilya ‘yı mağlup etseydi farkı korumuş hatta biraz daha açmış olacaktık. Polonya ile aramızda 24 puan fark var.Polonya ,ikinciliğe yükselebilirdi. Spiker,kaçıncı sette bunu dedi ?Bugünkü maçımızda spiker Polonya Brezilya'yı yenerse Dünya Sıralaması'nda 1.sıraya yükseleceğini söylemişti. Biz de aylar sonra 2.sıraya düşecektik.
Polonya'nın yenilmesi bizim avantajımıza oldu.
Öyle bir ihtimal yoktu ki. 3-0 kazansa bile 382 puan olacaktı. Brezilya şimdi daha çok yaklaştı bize. Yarın muhtemelen liderliği de kısa süreliğine alacak. Son hafta maçı liderlik maçı olacak.Bugünkü maçımızda spiker Polonya Brezilya'yı yenerse Dünya Sıralaması'nda 1.sıraya yükseleceğini söylemişti. Biz de aylar sonra 2.sıraya düşecektik.
Polonya'nın yenilmesi bizim avantajımıza oldu.
Teşekkür ederim.☺️Öncelikle ; spiker Brezilya'yı söylemiş. Ben Polonya olarak hatırlamışım. Kusura bakmayın.
Spiker Kerem Öncel : "Brezilya'nın Polonya'ya 2 set kaybetmesi ya da maçı kaybetmesi gerekecek, 1.sıradaki yerimizi korumamız için. Brezilya 3-0 kazanırsa 391.62 puanı olacak, önümüze geçecek ama bu sadece şimdilik olacak."
Link : Videonun 1:03:45 kısmından itibaren söylüyor
@12.Adam @mesmeso
Konuya açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim.Bilgi : Maç sonucu Brezilya 3 - 1 Polonya şeklinde olduğu için Dünya Sıralaması'nda hâla 1.sıradayız. Spikerin söylediği gibi eğer Brezilya bugün Polonya'yı 3-0 yenseydi 391.62 puanla 1.sıraya yükselecekti. Biz 2.sıraya düşecektik.
Not : Bu varsayımlar sadece 12 Haziran 2024 maçları için geçerli. Brezilya ile aramızda çok az bir puan farkı olduğu için 13 Haziran 2024 ve sonrasındaki maçların sonuçlarına göre Dünya Sıralaması değişebilir.
Güncel FIVB Kadınlar Dünya Sıralaması (12.06.2024) :
Ekli dosyayı görüntüle 127370
Rica ederim. Bu arada lütfen sizli bizli konuşmayalım forumdaşım @12.AdamKonuya açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim.
Nicki değişince yeni biri gibi geldin bana.Rica ederim. Bu arada lütfen sizli bizli konuşmayalım forumdaşım @12.Adam