Star Yalı Çapkını - Dizi Yorumları

Burada yayınlandığını unutmuşum :A
İsmi Golden Boy. Bugün birinci sezon 116. Bölüm yayınlanacak(Tv olarak) :A (kim bilir bir bölüm kaç bölüme bölündü :A )
Galiba internette ikinci sezonu var, çok araştırmadım)
IMG_0051.jpeg

IMG_0052.jpeg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Bi baksana hangi bölüm 116 olarak veriliyor. 😱
Diziye hakim değilim. Özetlere baktım.
117’de Halis ağa Ferit’i garaja kilitliyor. 119’da Ferit silahla yaralanıp ambulans ile İstanbul’a getiriliyor. (Bu arada internette 2. Sezon bölümleride var. Birden fazla platformda yayınlanıyor dizi. Değişik tarihler gördüm. Kafamı yormayacağım artık :A
IMG_0053.jpeg

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Diziye hakim değilim. Özetlere baktım.
117’de Halis ağa Ferit’i garaja kilitliyor. 119’da Ferit silahla yaralanıp ambulans ile İstanbul’a getiriliyor. (Bu arada internette 2. Sezon bölümleride var. Birden fazla platformda yayınlanıyor dizi. Değişik tarihler gördüm. Kafamı yormayacağım artık :A
Ekli dosyayı görüntüle 127326
119 sezon finali o zaman yani 36. bölüme tekabül ediyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Burada yayınlandığını unutmuşum :A
İsmi Golden Boy. Bugün birinci sezon 116. Bölüm yayınlanacak(Tv olarak) :A (kim bilir bir bölüm kaç bölüme bölündü :A )
Galiba internette ikinci sezonu var, çok araştırmadım)
Ekli dosyayı görüntüle 127320

Ekli dosyayı görüntüle 127321

Bi baksana hangi bölüm 116 olarak veriliyor. 😱

Teyzen Kazımı izliyormu diye sor önce Halil Fırata fena takıldım onu izliyorum ben :A
Aaaaaaa meloş teyzeye bak sosyal medyaya yön veriyor , herifleri hep ilk sırada :F çok tehlikeli bu bunak 😱 :A @Zeyno @12.Adam

Aaaaaaa meloş teyzeye bak sosyal medyaya yön veriyor , herifleri hep ilk sırada :F çok tehlikeli bu bunak 😱 :A @Zeyno @12.Adam

Fatih'in olmadığı bir listeyi dikkate almam namümkün. .ss
------

Fatih'in olmadığı bir listeyi dikkate almam namümkün. .ss

• İlginç
Reactions: xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
172,170
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961