- Reaksiyon puanı
- 114,132
- Puanı
- 1,060
Bi baksana hangi bölüm 116 olarak veriliyor. 😱Burada yayınlandığını unutmuşum
İsmi Golden Boy. Bugün birinci sezon 116. Bölüm yayınlanacak(Tv olarak) (kim bilir bir bölüm kaç bölüme bölündü )
Galiba internette ikinci sezonu var, çok araştırmadım)
Ekli dosyayı görüntüle 127320
Ekli dosyayı görüntüle 127321
Diziye hakim değilim. Özetlere baktım.Bi baksana hangi bölüm 116 olarak veriliyor. 😱
İsveçli teyzeler kazım ağaya göz koyarsa @Angelica ülkene karşı sefere çıkıp sizi kılıçtan geçirebilir @ZeynoBurada yayınlandığını unutmuşum
İsmi Golden Boy. Bugün birinci sezon 116. Bölüm yayınlanacak(Tv olarak) (kim bilir bir bölüm kaç bölüme bölündü )
119 sezon finali o zaman yani 36. bölüme tekabül ediyor.Diziye hakim değilim. Özetlere baktım.
117’de Halis ağa Ferit’i garaja kilitliyor. 119’da Ferit silahla yaralanıp ambulans ile İstanbul’a getiriliyor. (Bu arada internette 2. Sezon bölümleride var. Birden fazla platformda yayınlanıyor dizi. Değişik tarihler gördüm. Kafamı yormayacağım artık
Ekli dosyayı görüntüle 127326
Kaç dkya bölüyorlar ki bizim 37 bunlarda 123O bölümü bir kaç bölüme bölmüşlerdir
Binnur Kaya 123’te belirdiğine göre 120’de falan olması gerekiyor
122’de hastaneden çıkıyor Ferit.
Ekli dosyayı görüntüle 127328
Ortalama 45 dk. Eskiden dizilerimiz burda yarım saat sürerdi. Onunda süresi uzamışKaç dkya bölüyorlar ki bizim 37 bunlarda 123
Burada 3 saat sürüyor artık.Ortalama 45 dk. Eskiden dizilerimiz burda yarım saat sürerdi. Onunda süresi uzamış
Burada yayınlandığını unutmuşum
Bi baksana hangi bölüm 116 olarak veriliyor. 😱
Aaaaaaa meloş teyzeye bak sosyal medyaya yön veriyor , herifleri hep ilk sırada çok tehlikeli bu bunak 😱 @Zeyno @12.AdamTeyzen Kazımı izliyormu diye sor önce Halil Fırata fena takıldım onu izliyorum ben
Fatih'in olmadığı bir listeyi dikkate almam namümkün. .ss
zaten burada önemli olan meloş teyzenin herfirlerini zirveye taşıması senin gibi oturduğu yerden beklemiyorFatih'in olmadığı bir listeyi dikkate almam namümkün. .ss
------