19 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 15 53.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.6%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 3 10.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 10.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
hocam eskden rakip yoktu star olsa bile 17 reyting garantiydi bence

Eskiden nasıl rakip yoktu Aşkı Memnu varken bile 20 alıyordu

2003'teki diziler bu dizilerden daha kalitelidir(Vadi hariç tabi perşembe günleri diyorum) yani Fatmagülün Suçu Ne gibi vs.

Kvp de mısyonerler ülkeyi bastı dedi. millet gitti hıranti vurdu. rahip santora cinayeti oldu. ülkede bin yıldır duran rahiplere saldırılar oldu.. gordukkı ortada kv nin anlatıgi gibi bir misyonerlik yok. olan olenlere oldu. haala bu dizi gerçekleri anlatıyor demek abesle istigal

Vadi hayal ürünü tamam gerçek diyen yok sana:).Ama siyasetten anladığın yok konuşma bu olay ile vadinin ne alakası var!

Konuyu fazla uzatmanın manası yoktur.

KVP Herzaman lider ve 1.ciydi bugünde hakkettiği yeri aldı

Bence uzatmanın gereği yok

eskiden vadi nin rakipleri zerda ve bir istanbul masalıydı.sıralama 1.vadi 20-23 reyting 2.zerda 18 reyting 3.bir istanbul masalı 17 reyting.düşün yani rakipler çok çok güçlüydü tabi daha sonra fark baya bi açıldı :D

Aşkı memnuyu unuttunuz.. sanki gören fatmagule her bölüm tecavüz ediliyor. ama kurtlar vadisinde her bölüm biri vurulur polis yakalayamaz :)))))
aşkı memnu hatırladığım kadarıyla son sezonun şubat ayında geçmişti star tv nin avrupa maçlarını yayınlayıp vadinin reyting kaybetmesi sayesinde...

Haftaya yine zirvede yer alırız.Haftaya Fatmagüle yine tecavüz ederlerse benim için süpriz olmaz:D.

aşkı memnu hatırladığım kadarıyla son sezonun şubat ayında geçmişti star tv nin avrupa maçlarını yayınlayıp vadinin reyting kaybetmesi sayesinde...

aynen.2-3 hafta peşpeşe oynamadığı zamanlar oluyodu öyle geçtiler yoksa vadi aşkı memnuya fark atıyodu :D

Vadi hayal ürünü tamam gerçek diyen yok sana:).Ama siyasetten anladığın yok konuşma bu olay ile vadinin ne alakası var!

ergenekon davası başladı. kv de mısyonerlık bitti. bu kv nin danışmanları ergenekon ıçerde. savcılar soruşturma açtı. artık kv ye uzanır mi bilemem .. bazı tanık senaristleri yonlendırdık bilgi aktardık dedi. suan akp millet vekili samil tayyar 2-3 yıl önce bu bağlantıları yazdı. i

ergenekon davası başladı. kv de mısyonerlık bitti. bu kv nin danışmanları ergenekon ıçerde. savcılar soruşturma açtı. artık kv ye uzanır mi bilemem .. bazı tanık senaristleri yonlendırdık bilgi aktardık dedi. suan akp millet vekili samil tayyar 2-3 yıl önce bu bağlantıları yazdı. i

Saçma sapan konuşma siyaset tartışma yapmıyacağım uzatmaya gerek yok Fatmagül 2. Vadi 1. oldu bunu kimse değiştiremez zaten senden başka kimside itiraz etmedi 😉

arkadaşlar konuyu uzatmayalım kurtlar vadisi pusu 1.oldu

aga ben kvp'yı 1 bölüm bile izlemedim o yüzden senin dediğin bölümü de izlesem bi şey anlamam sadece filmlerini izliyorum kvp'nin :F

Bende 7.Sınıfta başladım ama eski bölümleri netten bitirdim sende öyle yap :D.Keşke senin yerinde ben olsam 10 sezonluk bölümleri izlesem :)

Hayır aşkı memnu 2008 yılında ilk sezonundan beri
Kurtları çokça geçti. kurtlar stara geçince aşkı memnun 2 sezonunda hep geçti.
Fatmagulun durumu belli