Yeni Favori Üyeler (Haziran 2024)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
130,086
Puanı
1,060
"Çaylak Üye" rütbesine sahip 2 üye favori üyeliğe yükselmiştir. Bu üyeler:

@SafNac
@Zortlu Fistan

NOT1: İlk 1 ay mesajlarınız ve açacağınız konular inceleme altında olup favori üyeliğe uymayan içeriklerde uyarısız eski rütbeye düşürülecektir.
NOT2: Favori üyelikle ilgili her türlü soruyu bana veya başka yöneticilere özelden sorabilirsiniz.

Konu açmadan önce bu konulara göz atmanızı öneririz:

Adminimiz @bazinga ve fav10.net yönetimine beni bu rütbeye layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum :)

Forumumuzun gelişimine katkı sunmak için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim :ok:

Tebrikler @Zortlu Fistan ve @SafNac
Konu açmadan önce konuda yer alan linke tıklayıp kuralları muhakkak okumanız gerekir.

@SafNac bahsettiğim sürpriz buydu :A
@Dosi Sana özellikle çok teşekkür ediyorum. Üyelere olan desteğin ve foruma kattığın değer çok kıymetli. Verdiğin tavsiyelere uyacağımdan emin olabilirsin :)
Not: Gerçekten büyük bir sürpriz oldu bana :love1:

@SafNac ve @Zortlu Fistan tebrik ediyorum..
Katkınızın çok olduğu, ömürlü bir üyeliğiniz olur umarım..
Güzel temennilerin için çok teşekkürler
@The_Erinch :)

Adminimiz @bazinga ve fav10.net yönetimine beni bu rütbeye layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum :)

Forumumuzun gelişimine katkı sunmak için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim :ok:

@Dosi Sana özellikle çok teşekkür ediyorum. Üyelere olan desteğin ve foruma kattığın değer çok kıymetli. Verdiğin tavsiyelere uyacağımdan emin olabilirsin :)
Not: Gerçekten büyük bir sürpriz oldu bana :love1:

Güzel temennilerin için çok teşekkürler
@The_Erinch :)
Tebrik ederim kardeşim çok sevindiim:oley:
------

tebrik ediyorum, @Zortlu Fistan sevindim :D

• Harika
Reactions: Royal_Highness
@SafNac açıkçası favori üyeliğe yükselmesine çok sevindim. Yeni güzel üyelerin aramıza katılması hoşuma gidiyor. Tebrikler ✌️✌️💫💫

• Harika
Reactions: Royal_Highness

Forum İstatistikleri

Konular
176,295
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato