Taha Bora Elkoca diyor, Tamer'um ölmedi mi? 😱
Nasıl ya veda paylaşımı yapmıştı o
Taha Bora Elkoca diyor, Tamer'um ölmedi mi? 😱
Evet ama jenerikte adı yazıyor, BÖ saçmalamaya başlayınca Tamer'umu diriltmiş galiba.Nasıl ya veda paylaşımı yapmıştı o
Evet ama jenerikte adı yazıyor, BÖ saçmalamaya başlayınca Tamer'umu diriltmiş galiba.![]()
Şaşırmıyorum artık, sadece gülüyorum.Haydaa yok artık ya![]()
Yani Tamer vuruyor Halo'yu 😂Taha Bora Elkoca diyor, Tamer'um ölmedi mi? 😱
BÖ yine ne güzel saçmalamış ama değil mi?Yani Tamer vuruyor Halo'yu 😂
Nööö saçmalama yok adam geri dönüşleri mantıklı yazar 😂BÖ yine ne güzel saçmalamış ama değil mi?![]()
Gökhan Horzum yada Uğraş Güneş > Bahadır Özdener.Nööö saçmalama yok adam geri dönüşleri mantıklı yazar 😂
Sen onu, Oktay Kaynarca ? Onur Tan ? Gökhan Horzum ? Necati Şaşmaz ? Cahit Kayaoğlu ? Uğraş Güneş mi zannettin ? 😂😂
Hass... ordan 😂 Böyle bişey de Ahmet Bayram gibi yok sayarım seni de 😂Gökhan Horzum yada Uğraş Güneş > Bahadır Özdener.
Gökhan Hocam hepsini donunda sallar kral.Nööö saçmalama yok adam geri dönüşleri mantıklı yazar 😂
Sen onu, Oktay Kaynarca ? Onur Tan ? Gökhan Horzum ? Necati Şaşmaz ? Cahit Kayaoğlu ? Uğraş Güneş mi zannettin ? 😂😂
Senle de küsüm gari 😂Gökhan Hocam hepsini donunda sallar kral.
Ben buralarda yokum zaten. Şahane Hayatım için takılıyorum. Haberimi alayım dahada azaltacagım bir süre burayı.Senle de küsüm gari 😂
Fark ettim...Ben buralarda yokum zaten. Şahane Hayatım için takılıyorum. Haberimi alayım dahada azaltacagım bir süre burayı.![]()
Ölmedi ama Serkan yobazı gittiDavut gitti, yuh. 😱
Bende ama doğru söyle haklı çıktım...Sahne boyunca Nihat Marten'in adamlarının Zeynep'i alacağını ve arkadan "Halil İbrahim!" diye bağıran Zeynep'i bekledim hep.![]()
Aynı sezon finalini mi izliyoruz?Bende ama doğru söyle haklı çıktım...
SEZON FİNALİ AKIYOR
Allah belanı vermesin 😂😂😂Aynı sezon finalini mi izliyoruz?![]()
Nihat Marten'in bitiş olayı iyiydi yalnız, sağlam yazılmış. Ama fragmanda olmayışı büyük kayıp.Allah belanı vermesin 😂😂😂