Bu açıklamalara bakarak biraz umutlanıyorum kanalın geleceği için. Ama biraz. Açıldığında görmek lazım.
Bu açıklamalara bakarak biraz umutlanıyorum kanalın geleceği için. Ama biraz. Açıldığında görmek lazım.
Simpsonlar için bile izlerim 😂Bu açıklamalara bakarak biraz umutlanıyorum kanalın geleceği için. Ama biraz. Açıldığında görmek lazım.
Youtube canlı yayını olur umarım
Ben deSimpsonlar için bile izlerim 😂
Kesinlikle. Çoğunlukla beğenilerimiz eşleşiyorHep ikiyiz aga 😂
Hudutsuz Sevda izle tam olsun 😂Kesinlikle. Çoğunlukla beğenilerimiz eşleşiyor
Yok ya öyle dizileri pek sevmiyorum Tv de izlediğim iki dizi biri kızıl goncalar diğeri kirli sepeti. Baharı da internetten izliyorum. 4 üncüsü fazla gelir zatenHudutsuz Sevda izle tam olsun 😂
Kızıl Goncalar konusunda niye görmüyom seni ??Yok ya öyle dizileri pek sevmiyorum Tv de izlediğim iki dizi biri kızıl goncalar diğeri kirli sepeti. Baharı da internetten izliyorum. 4 üncüsü fazla gelir zaten
Haha bilmem bu sene pek izlediğim dizilerin konularına mesaj yazmadım Kızıl Goncaların hastasıyım ya ben biraz geriden geliyorum 15 deyim. Çekirdek çitler gibi sarıyor diziKızıl Goncalar konusunda niye görmüyom seni ??
Hele sonlara doğru gör sen 😂Haha bilmem bu sene pek izlediğim dizilerin konularına mesaj yazmadım Kızıl Goncaların hastasıyım ya ben biraz geriden geliyorum 15 deyim. Çekirdek çitler gibi sarıyor dizi
Sezon finali hakkinda çok heyecanli dedikodular duydum o yzden izlemeyi hizlandirdmHele sonlara doğru gör sen 😂
Katılıyorum. Eğer olursa tv izlemeyen kesimi de (özellikle Z kuşağı) çekebilirYoutube canlı yayını olur umarım