Bana zevksiz diyene de bak.AĞHHHHH zevksiz gardaşım benim 😂
Bana zevksiz diyene de bak.AĞHHHHH zevksiz gardaşım benim 😂
Asiye özlemim arttıBana zevksiz diyene de bak.
Gel ilk 15 bölümü izleyelim tekrardan.Asiye özlemim arttı
Gel senle EDHO'ya başlayalım ciddiyim bak. Sen seversin ne o öyle yok 200'de başlicaktım cart curt.Gel ilk 15 bölümü izleyelim tekrardan.
Evde olduğum günler izleme planım var ama daha başlayamadım bir türlü.Gel senle EDHO'ya başlayalım ciddiyim bak. Sen seversin ne o öyle yok 200'de başlicaktım cart curt.
Öz hakiki B.O ve R.Ş kalemi izle
Tamam ciddiyim bir tarih koyalım, izleyelim. Yeter Kurtlar Vadisi nereye kadar 😂Evde olduğum günler izleme planım var ama daha başlayamadım bir türlü.
Bakalım, kısmet. EDHO yerine Deli Yürek'te izleyebiliriz, her ne kadar saçma bir son ile bitirilmiş olsa da severiz kendisini.Tamam ciddiyim bir tarih koyalım, izleyelim. Yeter Kurtlar Vadisi nereye kadar 😂
Deli Yürek'e 47. Bölüm'e kadar geldim ben 😂Bakalım, kısmet. EDHO yerine Deli Yürek'te izleyebiliriz, her ne kadar saçma bir son ile bitirilmiş olsa da severiz kendisini.
Ne ara başladın da izledin o kadar? 😱Deli Yürek'e 47. Bölüm'e kadar geldim ben 😂
İşte başladım, bıraktım Ramazan Bayramı'nda 😂 47 bölümü 1 haftada izledimNe ara başladın da izledin o kadar? 😱
Seviyorum da kısmen zevksizsinDoğru söyle artık seviyon beni
Bak ramak kaldı zevkliye doğru gidiyorum 😂Seviyorum da kısmen zevksizsin
Evet şaşırtıcıBak ramak kaldı zevkliye doğru gidiyorum 😂
Geçme namert köprüsünden ko aparsın sel seni, yatma çakal yatağına ko yesin aslan seni 😂Evet şaşırtıcı
Ne diyon sen beeGeçme namert köprüsünden ko aparsın sel seni, yatma çakal yatağına ko yesin aslan seni 😂
Seni yerim dikkat et 😂 SENSİN ZEVKSİZ BE 😂Ne diyon sen bee
Adam bir ziyaretiyle tüm ekibi toplamış, geri dönse kim bilir neler olur.Gelmesin be gelmesin rüya olarak da 😂
Cansın'ı kendime istiyorumAdam bir ziyaretiyle tüm ekibi toplamış, geri dönse kim bilir neler olur.
Ekli dosyayı görüntüle 127033
Bende Edanur şansından istiyorum.Cansın'ı kendime istiyorum
Üffff 😂