TRT1'de yayınlanan, Lingo Türkiye programında; Gönül Dağı'nın 5.sezonunun olacağı resmi olarak duyuruldu. @emreemreu @Angelica @12.Adam @Emre Ozansoy
Evet onayı almış diziTRT1'de yayınlanan, Lingo Türkiye programında; Gönül Dağı'nın 5.sezonunun olacağı resmi olarak duyuruldu. @emreemreu @Angelica @12.Adam @Emre Ozansoy
Liste tekrar yenilendi. Bu sene Cumartesi günleri yayınlanmaya başlayıp biten 9. dizi Korkma Ben Yanındayım oldu. @emreemreuGönül Dağı dizisinin, 4. sezonun başlama tarihi olan 9 Eylül 2023 tarihinden itibaren cumartesi günü yayınlanıp biten diziler şöyle; Adım Farah,Kopuk,Ruhun Duymaz, Ya Çok Seversen, Bambaşka Biri, Kader Bağları, Yan Oda, Üç Kız Kardeş,Korkma Ben Yanındayım.(Araştırmam devam ediyor, mesaja güncelleme gelmeye devam edecektir.) @emreemreu
Sezon bitmeden bir tane daha bittiğini görseydik de 10 olsaydı.Liste tekrar yenilendi. Bu sene Cumartesi günleri yayınlanmaya başlayıp biten 9. dizi Korkma Ben Yanındayım oldu. @emreemreu
10.'cu dizi belli oldu diyebiliriz. Now Yabani dizisini Cumartesi gününe almış. 4 Mayıs Cumartesi gününden itibaren Now'da yayınlanacakmış. Bitti diyebilir miyiz?Sezon bitmeden bir tane daha bittiğini görseydik de 10 olsaydı.
Şimdiden fişi çekildi bile.10.'cu dizi belli oldu diyebiliriz. Now Yabani dizisini Cumartesi gününe almış. 4 Mayıs Cumartesi gününden itibaren Now'da yayınlanacakmış. Bitti diyebilir miyiz?
Anlatımı Zahide yapacak diye duydum, mantıklı geldi. Oyuncunun sadece sesini kullanabilirler.Zahide konusu 142. Bölümde işlenecek. Mezarlık sahnesi çekildi.
Sen dediysen doğrudur. Ben sadece mezarlık sahnesini duydum. Reyhan ne alemde haberin var mı?Anlatımı Zahide yapacak diye duydum, mantıklı geldi. Oyuncunun sadece sesini kullanabilirler.
Sezon finalini Sefer ya da Zahide anlatacak.Sen dediysen doğrudur. Ben sadece mezarlık sahnesini duydum. Reyhan ne alemde haberin var mı?
Liste tekrar yenilendi. Bu sene Cumartesi günleri yayınlanmaya başlayıp biten 10. dizi Yabani oldu.Liste tekrar yenilendi. Bu sene Cumartesi günleri yayınlanmaya başlayıp biten 9. dizi Korkma Ben Yanındayım oldu. @emreemreu
Bu merak ne işine yarayacak peki ? 😂Bu bilgi ne işine yaradı peki? 😅