Emre saklanacak bir sandık arıyor 😅😅Valla öyle
zaten damlanın eleyebileceği kimse kalmadı anca bugün Sercan gibi 5-4 ; 6-5 yenilen olursa ilk turdan yorgun gelip onu eler zaten atış hakkı da yok kşimseye karşıAleyna’nın elenmemesine sevindim, Sercan’ın ise elenmesine üzüldüm.
Aleyna kraliçesi galiba Emre elenmeden elenmeyecek bu lafından dolayı çok dalga geçtiler ama Aleyna kalmaya devam etti
Damla’nın daha önce elenmesini istiyorum. Umarım performansa sonuncu olmaya devam eder o da bir dahakine girsin potaya
bu politikan türkiyenin suriye politikası gibi sonuç verirEmre saklanacak bir sandık arıyor 😅😅
Ben varya pazartesi itibariyle bir hafta boyunca Emre'yi Nagihan üzerinden darlama politikasına geçiyorum. 😅😅😅
kendinle barışık olman harikaBen yaşımı saklamadım ki kabul edeyim
Çok iyi fikirEmre saklanacak bir sandık arıyor 😅😅
Ben varya pazartesi itibariyle bir hafta boyunca Emre'yi Nagihan üzerinden darlama politikasına geçiyorum. 😅😅😅
bu politikan türkiyenin suriye politikası gibi sonuç verir
------
kendinle barışık olman harika
Aleyna'yı, Damla funclub olarak parkeye gömeceğiz. Burada olun. Çok eğlenecez. 😂😂😂Aleyna’nın elenmemesine sevindim, Sercan’ın ise elenmesine üzüldüm.
Aleyna kraliçesi galiba Emre elenmeden elenmeyecek bu lafından dolayı çok dalga geçtiler ama Aleyna kalmaya devam etti
Damla’nın daha önce elenmesini istiyorum. Umarım performansa sonuncu olmaya devam eder o da bir dahakine girsin potaya
Acun onun için yeni atışlar getirtip kurtarmaya çalışır.zaten damlanın eleyebileceği kimse kalmadı anca bugün Sercan gibi 5-4 ; 6-5 yenilen olursa ilk turdan yorgun gelip onu eler zaten atış hakkı da yok kşimseye karşı
kendisi en sonuncu sırada. Bu utanç ona yeterAleyna'yı, Damla funclub olarak parkeye gömeceğiz. Burada olun. Çok eğlenecez. 😂😂😂
Zevk meselesi, beyninin pekmezini akıtacam. 😂bu politikan türkiyenin suriye politikası gibi sonuç verir
Nisa gibi kupayı kaldıracağız. Burada olun. Tek rakibimiz Seda. Ahahaha. Naginin kavgasından ancak reyting gelir o da belli bir süre. Performans reytingi alamaz Nagi. Henüz bunu anlamadınız. 😂😂kendisi en sonuncu sırada. Bu utanç ona yeter
Hadi iyi geceler. Sen rüyaya çoktan dalmışsınNisa gibi kupayı kaldıracağız. Burada olun. Tek rakibimiz Seda. Ahahaha. Naginin kavgasından ancak reyting gelir o da belli bir süre. Performans reytingi alamaz Nagi. Henüz bunu anlamadınız. 😂😂
Ahahhaha. Haydi iyi geceler ✋Hadi iyi geceler. Sen rüyaya çoktan dalmışsın
Yarın enlerde buluşuruz
✋
onu forumda deneyen 40-50 kişi oldu hiçbiri yokZevk meselesi, beyninin pekmezini akıtacam. 😂
Her Firavunun bir Musası vardır. ✋🤓onu forumda deneyen 40-50 kişi oldu hiçbiri yok
olabilir şu an Natalie ablamın yeni dizisi gelmiş onu izlicem seninle uğraşamamHer Firavunun bir Musası vardır. ✋🤓
Bende Gönül Dağı izliyorum. Sen mi Selma mı diye düşündüm şuan Selmada karar kıldım. 😎olabilir şu an Natalie ablamın yeni dizisi gelmiş onu izlicem seninle uğraşamam
Ben de Sercan’ı seviyordum, Aleyna’nın atış seçebilmesi için onun finale kalması gerekiyordu ve elindeki fırsatı iyi değerlendirdi kraliçe.Aleyna’nın elenmemesine sevindim, Sercan’ın ise elenmesine üzüldüm.
Hayattaki tüm şansımızı şu iki günde kullandık gibi geliyor.İki gündür çok da umutlu olmamamıza rağmen zafer üstüne zafer yaşıyoruz, ne oluyor bize... @dreamy
Zaten artık gidecek isimler damla ve Aleyna şurası önemli değil potada kimseyi eleyemezlerBen de Sercan’ı seviyordum, Aleyna’nın atış seçebilmesi için onun finale kalması gerekiyordu ve elindeki fırsatı iyi değerlendirdi kraliçe.
Damla’nın yeni kurulan takımlara bağlı olarak ismi çıkabilir. Ya da istatistik sonuncusu olarak da potaya girebilir. Aleyna Damla’dan önce elenmemeli…
Aleyna’nın kalması herkesi huzursuz etti bu arada kimse beklemiyordu. Kimsenin yenemediği düello canavarı Sercan’ı 5-1 yendi. Aleyna’nın potada olması da reytinglere yansımış. Boşuna başrol demiyoruz. @xemrexxx @phoebebuffay
------
Hayattaki tüm şansımızı şu iki günde kullandık gibi geliyor.
Herkes Aleyna elendi, Hırvatistan birinci olur demesine rağmen çifte zafer yaşadık…
Göreceğiz. Bekle sen hele bekle. 😅😂Zaten artık gidecek isimler damla ve Aleyna şurası önemli değil potada kimseyi eleyemezler