Aleyna elenirse bu sezon benim için Survivor sayfası kapanır.yunanlılarla oynanan oyunda Atakan ve yunus emre var Sercan ya da Aleyna elenmiş gibi yarın görücez
Aleyna elenirse bu sezon benim için Survivor sayfası kapanır.yunanlılarla oynanan oyunda Atakan ve yunus emre var Sercan ya da Aleyna elenmiş gibi yarın görücez
+2 reyting alır sen izlemezsenAleyna elenirse bu sezon benim için Survivor sayfası kapanır.
ters köşe yapabilir macun yani Meksika survivorı ile falan yapsa ortaya çıkmazdı ama izmirde anteni çevirsen yunan kanalı çekiyor çok saçma böyle bir hataSu an Skai tv'de Yunanistan Survivor yayınlanıyor yeni bölüm. Birazdan Türkiye ile olan oyun başlayacak bakalım gerçekten eleme öncesi mi sonrası mı çekilmiş belli olacak.
Ahahahha. Güldürdün beni. Küçük şey seni. 😅
türkiyeden ulaşılamıyor canlı yayına oyun başlayınca yazarsın ya da ekran görüntüsü atarsın Sercan ya da Aleyna gözükürseİnternetten Skai tv canlı yaz çıkıyor zaten.
------
Birazdan oyuna gidiyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 126851
100 kilo insanım nerem küçük be 😱Ahahahha. Güldürdün beni. Küçük şey seni. 😅
Yunus Emre Sercan’ı yensin de finalde atış belirleyelim ya.+2 reyting alır sen izlemezsen
@Angelica anın cia lar Aleyna gitti diyor kesin olarakYunus Emre Sercan’ı yensin de finalde atış belirleyelim ya.
Sen beni gırtlaklayana kadar ben elinden kaçar, hallederim seni. 😅türkiyeden ulaşılamıyor canlı yayına oyun başlayınca yazarsın ya da ekran görüntüsü atarsın Sercan ya da Aleyna gözükürse
------
100 kilo insanım nerem küçük be 😱
belli olmadı elemeden önce mi sonramı21:45 itibaren reklam veriyor yunan kanalı.
Sercan?? 😱Kendi aralarında oynuyorlar. Acun Türkiye ile olan oyunu daha sonraya atmış.
------
Aleyna çıktı. 😱
Ekli dosyayı görüntüle 126852
------
Ters köşe Sercan da var oyunda. Hepsi var.
zor o biraz kaç kişi denedi hepsi paket olduSen beni gırtlaklayana kadar ben elinden kaçar, hallederim seni. 😅
@Angelica anın cia lar Aleyna gitti diyor kesin olarak
sana naptı kız senin Maraş da yok yarışmada kime kış dedi AleynaHadi inşallah