Seninle eskilerden kaç kere niyetlenip bir türlü birlikte izleyip yorumlayamamıştık (Melodifestival). Yine nasip olmadı ama Bu senede bu şekilde bir nevi yorumlamış oldukAldı İsviçre.
Seninle eskilerden kaç kere niyetlenip bir türlü birlikte izleyip yorumlayamamıştık (Melodifestival). Yine nasip olmadı ama Bu senede bu şekilde bir nevi yorumlamış oldukAldı İsviçre.
Ben peki, benim vuslat ne zaman ?Seninle eskilerden kaç kere niyetlenip bir türlü birlikte izleyip yorumlayamamıştık (Melodifestival). Yine nasip olmadı ama Bu senede bu şekilde bir nevi yorumlamış olduk
Sen ne alakaBen peki, benim vuslat ne zaman ?
Öyle deme mosi çok özledim yaw 😔Sen ne alaka
Ben Şarkı yarışmasını yorumlamaktan bahsetmiştim, ondan ne alaka dedim senin derdin başkaymışÖyle deme mosi çok özledim yaw 😔
Beğeni görseleydi.Ekli dosyayı görüntüle 126835
------
Bu sene de o meşhur “zero points” cümlesini UK için duyduk. Üzüldüm.
Tam tersi bence.Beğeni görseleydi.
Ben beğenmiştim şarkılarını fena değildi ama sahne şovu kötüydü
Kavruk yarasıdır bu ilaç kapatmaz, verdiğin teselli beni avutmaz.Dermanı Cevodur sende bulunmaz boşuna benimle uğraşma doktor.Ben Şarkı yarışmasını yorumlamaktan bahsetmiştim, ondan ne alaka dedim senin derdin başkaymış
Senin için tersi olması normal gözlerin bayram etmiştirTam tersi bence.
Ben bugün izlemeseydim haftayı max 10 mesajla kapacaktım nerdeyseEurovision özlemişim, bu sene çok sevdiğim şarkılar olunca, çenem düşmüş 😝😝 @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 126836
Senin konudan biraz kopya çekmişim gibi oldu…Bayıldın mı @dreamy konu nerde saniyesinde açman gerekirdi
Nokta atışı bir yorum olmuş buİsrail jüriden berbat oy alacak gibi. Televoting’te birinci bile olsa bu sonuçlardan sonra en fazla ilk 5 içerisine girer gibi.
“Biraz”ı biraz az olmuş helal hoş olsun sanaSenin konudan biraz kopya çekmişim gibi oldu…
İsveç o şarkıyla bile ilk 10’a attı kendisini helal olsun, bambaşka bir büyüklük @DosiEkli dosyayı görüntüle 126835
------
Bu sene de o meşhur “zero points” cümlesini UK için duyduk. Üzüldüm.
Eskilerden beri hep derim, İsveç’in en kötü şarkısı bile ilk 10’a kendisini atmasını biliyor. Bir kaç sene önce bizim siyahi adam jürilerden çok oy alıp en üst sıradaydı galiba, halk oylaması ile gerilemişti baya. Onun zamanında da benzer yorum yapmıştım. Başarısız performanslarını pek hatırlamıyorum.İsveç o şarkıyla bile ilk 10’a attı kendisini helal olsun, bambaşka bir büyüklük @Dosi
Aynen ya seneye hatırlat.Seninle eskilerden kaç kere niyetlenip bir türlü birlikte izleyip yorumlayamamıştık (Melodifestival). Yine nasip olmadı ama Bu senede bu şekilde bir nevi yorumlamış olduk
İkimizde buralardaysak hatırlatırım. Öğrencilerimiz çok sıkı takipçisi ve biz okulda onlar için son bölümleri açıyorduk genelde Mello’nun (kısaltıldık olarak böyle deniliyor).Aynen ya seneye hatırlat.
Ülke olarak çok önem veriyorsunuz ve geri dönüşü de alıyorsunuz. Ulusal finaliniz bile şu an marka olmuş durumda. Bu seneki şarkınız daha iddialı olabilirdi ama sahne performansınız başarılıydı bence. İkili baya uyumluydu, geçen sene Loreen’e kaybedip tekrar şansını denmelerini takdir ettimEskilerden beri hep derim, İsveç’in en kötü şarkısı bile ilk 10’a kendisini atmasını biliyor. Bir kaç sene önce bizim siyahi adam jürilerden çok oy alıp en üst sıradaydı galiba, halk oylaması ile gerilemişti baya. Onun zamanında da benzer yorum yapmıştım. Başarısız performanslarını pek hatırlamıyorum.
Adamlar çok özeniyor ve meyvesini alıyorlar. Bu sene hiç bir şekilde ısınamadım şarkılarına ama ilk 10 beklentim vardı. Beğendiğim zamanlar olduğunda ilk 5 oluruz diyorum genelde. Geçen sene için direk kazanacağız dedim
Gürcistan’a çok büyük haksızlık yapıldı. O sahne, o performans… En kötü ihtimalle ilk 10’a girmesi gerekiyordu. @kerem
Biz Eurovisiona değil Melloya daha önem veriyoruz. Haftalarca konuşuluyor ayrıca okulda etkinlikler yapılıyor onunla alakalı. Bundan dolayı ona daha hakimimÜlke olarak çok önem veriyorsunuz ve geri dönüşü de alıyorsunuz. Ulusal finaliniz bile şu an marka olmuş durumda. Bu seneki şarkınız daha iddialı olabilirdi ama sahne performansınız başarılıydı bence. İkili baya uyumluydu, geçen sene Loreen’e kaybedip tekrar şansını denmelerini takdir ettim
Queen bu gece Tatoo’nun yeni versiyonunu söyledi sanırım, duymamış varsayıyorum.
------
Gürcistan’a çok büyük haksızlık yapıldı. O sahne, o performans… En kötü ihtimalle ilk 10’a girmesi gerekiyordu. @kerem