Teşekkürler.Cinsler gitti Lüksemburg'a verdiler.
------
Yok ilk jüri oylamaları sonra televoting.
Teşekkürler.Cinsler gitti Lüksemburg'a verdiler.
------
Yok ilk jüri oylamaları sonra televoting.
Yok Jüri olması gerekiyor. Halk oylaması sonra gelecek.Bu puanlar seyirci oylamaları değil mi ?
Underrated kalmayacak gibi, sevindim.Portekiz’in şarkısı çok hoş bence, sahnesi de etkileyici. Törenin en underrated ismi, umarım geceyi iyi kapatırlar da bu fikrim değişir.
Kavruğumun benden önceki kankası da öyle dedi.Yok Jüri olması gerekiyor. Halk oylaması sonra gelecek.
Git konuyu şimdiden hazırla. Kazanırlarsa hemen tıklarsın senin favorin gördüğüm kadarı ile. Yakışır sanaHadi be Nemoooo 🇨🇭🇨🇭🇨🇭
Melodifestivaleni bu yıl izleyemedim. Diğer adaylar daha kötüydü galiba.Yalnız değilsin bende sevmedim pek
Okulda arkadaşlarla konuştuk, herkes hemfikir. İkizler Norveçli ve burada yaşamıyorlar bile. O duyguyu geçirmediler
Güzeldi aslında girişi falan kadının sesi de iyiydi ama bu kadar oy beklemiyordum.Underrated kalmayacak gibi, sevindim.
Bana göre daha iyiler vardı. Yakışıklılık kontenjanından aldılar ikiz olunca şans arttıMelodifestivaleni bu yıl izleyemedim. Diğer adaylar daha kötüydü galiba.
İsveçli Eric Saade mi ne vardı yanlış hatırlamıyorsam ona benziyorlar.Bana göre daha iyiler vardı. Yakışıklılık kontenjanından aldılar ikiz olunca şans arttı
@dreamy ismail beyciğim müzik gurusu çok az yanılır.Git konuyu şimdiden hazırla. Kazanırlarsa hemen tıklarsın senin favorin gördüğüm kadarı ile. Yakışır sana
Evet andırıyorlar.İsveçli Eric Saade mi ne vardı yanlış hatırlamıyorsam ona benziyorlar.
Kıbrısdan da alacak daha 😁Yunanistan şaşırdı 12 puan aldığına