Ölme be RizvanumRızvan öleceği için sorun yok.
Soruya cevap D şıkkı. @ömer karataş
Ölme be RizvanumRızvan öleceği için sorun yok.
Soruya cevap D şıkkı. @ömer karataş
Onun üstü biri geliyor merak etme. 😂Ölme be Rizvanum![]()
Allah allah 😂Onun üstü biri geliyor merak etme. 😂
💩 gibi görünüyor değil mi? 😂Allah allah 😂
Bu arada fragman çıktı da çıkmasa olurmuş
O bile iltifat kalır be💩 gibi görünüyor değil mi? 😂
edho'da da bazen böyle yazıyordu bahadır özdener hatta sakin biten sezon finallerinde bile sakin normal bölümlerde entrika yazıyordu yeni sezon belli olacak herşey bence aksiyon değil entrikadan devam ederse zaten dizi fazla sürmez yeni sezon'daNeden bilmiyorum ama diziden soğudum. Yayınlanan fragmanlardaki klişelerin saçmalığı, kadroya dahil olan isimler derken dizinin içine edilecek gibi, umarım yanılırım.
Sürmesin bence, gerek yok. Hatta yeni sezon kararını da iptal etsinler, 34'te Halil İbrahim herkesi öldürüp Zeynep ile tatile çıksın.edho'da da bazen böyle yazıyordu hatta sakin biten sezon finallerinde bile sakin normal bölümlerde entrika yazıyordu yeni sezon belli olacak herşey bence aksiyon değil entrikadan devam ederse zaten dizi fazla sürmez yeni sezon'da
Eğer Raci Bey ile 100% mafya dizisi gelecekse iptal olabilirSürmesin bence, gerek yok. Hatta yeni sezon kararını da iptal etsinler, 34'te Halil İbrahim herkesi öldürüp Zeynep ile tatile çıksın.![]()
belki de böyle olur oğuz kaçırılır binbaşı görevden atılır fikret vurlur felç falan kalabilir hatta halil ibrahim'de görev'e dönmek zorunda kalacakSürmesin bence, gerek yok. Hatta yeni sezon kararını da iptal etsinler, 34'te Halil İbrahim herkesi öldürüp Zeynep ile tatile çıksın.![]()
Ne olur bilmiyorum ama erkek oyuncu çıkıyor yerine kadın oyuncu geliyor, üstelik gelen oyuncular başrol karakterlerin hikayesi ayrı yazılırken geliyor. Çok saçma yollara sapıyorlar, ellerinde patlayacak hikaye haberleri yok.belki de böyle olur oğuz kaçırılır binbaşı görevden atılır fikret vurlur felç falan kalabilir hatta halil ibrahim'de görev'e dönmek zorunda kalacak![]()
![]()
Aklıma EDHO'nun son bölümleri geldi Tipi çıktı Pınarlar kalmıştı @ömer karataşNe olur bilmiyorum ama erkek oyuncu çıkıyor yerine kadın oyuncu geliyor, üstelik gelen oyuncular başrol karakterlerin hikayesi ayrı yazılırken geliyor. Çok saçma yollara sapıyorlar, ellerinde patlayacak hikaye haberleri yok.
Biran Damla Yılmaz & Deniz Can Aktaş için izlemeye başlayıp ilk bölümlerin güzel ve akıcı halde devam etmesi hatırına izliyordum ben. İlk bölümlerdeki atmosferi bırak şu an saçma sapan bir hikaye izletmeye çalışıyorlar.Eğer Raci Bey ile 100% mafya dizisi gelecekse iptal olabilir
Yoksa bu adamlardan mahrum kalamam ben, sonuna kadar.
Zaten diziye başlama sebebim ne Denizcan ne Buraklar ne Miray, Bahadır Özdener'in hatrı olmasa bu kadrodan Burak Sevinç'i çıkar izleyeceğim bir dizinin kadrosu bile olmazdı
Dizinin bugüne kalma sebebi yazarlarıdır
aynen birilerinin ajanı olarak bağlasınlar bari şu kadınları entrika yerine keşke 31 yada 32.bölümde barışma olur gibi geliyor bana ayrıcaNe olur bilmiyorum ama erkek oyuncu çıkıyor yerine kadın oyuncu geliyor, üstelik gelen oyuncular başrol karakterlerin hikayesi ayrı yazılırken geliyor. Çok saçma yollara sapıyorlar, ellerinde patlayacak hikaye haberleri yok.
evet öyle olmuştu ama korkmazlar falan vardı gene burda komik olan levent öldürüldü maalesefAklıma EDHO'nun son bölümleri geldi Tipi çıktı Pınarlar kalmıştı @ömer karataş![]()
Zannetmiyorum ben ayrılığı yeni sezona kadar uzatırlar, hatta sezon finalinde bu ayrılıktan dolayı başlarına bir iş gelir. Mesela bu ayrılık işi sezon finalinde işlense ve kadın oyuncular yeni sezonda dahil olsalar ses çıkarmazdım. Şimdi karakterler ölüyor / ölecekler. Araya saçma sapan hikayeler ekleyip süre doldurmaya çalışıyorlar iyi bir şeyler yazmak yerine.aynen birilerinin ajanı olarak bağlasınlar bari şu kadınları entrika yerine keşke 31 yada 32.bölümde barışma olur gibi geliyor bana ayrıca
İkinci sezonu merak ediyorum yine de açıkçası gelen info'lar heyecan veriyor bendeBiran Damla Yılmaz & Deniz Can Aktaş için izlemeye başlayıp ilk bölümlerin güzel ve akıcı halde devam etmesi hatırına izliyordum ben. İlk bölümlerdeki atmosferi bırak şu an saçma sapan bir hikaye izletmeye çalışıyorlar.
Beklenti yüksekti bölümler boştu, beklentiler düştü bölümler coştu olacak 😂Zannetmiyorum ben ayrılığı yeni sezona kadar uzatırlar, hatta sezon finalinde bu ayrılıktan dolayı başlarına bir iş gelir. Mesela bu ayrılık işi sezon finalinde işlense ve kadın oyuncular yeni sezonda dahil olsalar ses çıkarmazdım. Şimdi karakterler ölüyor / ölecekler. Araya saçma sapan hikayeler ekleyip süre doldurmaya çalışıyorlar iyi bir şeyler yazmak yerine.
edho kadar yüksek değil reytingler uzarsa kalanda kaçar ama o yüzden uzamaması lazımZannetmiyorum ben ayrılığı yeni sezona kadar uzatırlar, hatta sezon finalinde bu ayrılıktan dolayı başlarına bir iş gelir. Mesela bu ayrılık işi sezon finalinde işlense ve kadın oyuncular yeni sezonda dahil olsalar ses çıkarmazdım. Şimdi karakterler ölüyor / ölecekler. Araya saçma sapan hikayeler ekleyip süre doldurmaya çalışıyorlar iyi bir şeyler yazmak yerine.
Umarım, ama bu bölümün gidişatına göre karar vereceğim ben daha izleyip izlemeyeceğime. Sezon sonunu bile gördürmeden beni kaybetmezler inş.İkinci sezonu merak ediyorum yine de açıkçası gelen info'lar heyecan veriyor bende
Beklenti yüksekti bölümler boştu, beklentiler düştü bölümler coştu olacak 😂
Nö nö bırakmak yok 😂Umarım, ama bu bölümün gidişatına göre karar vereceğim ben daha izleyip izlemeyeceğime. Sezon sonunu bile gördürmeden beni kaybetmezler inş.![]()