Sainz>BalonLeclerc. Bu yarış sonrası desteğimi kestim. Oliver bile bundan daha yeteneklidir.
Sainz>BalonLeclerc. Bu yarış sonrası desteğimi kestim. Oliver bile bundan daha yeteneklidir.
NEWEY, RED BULL'DAN AYRILIYOR.
20 yıl sonra tarih tekerrür ediyor
Bakındım geçmişte tifosilerde hiç olmamış.Bu foto geçmişte kırmızılarda çalıştığına işaret mi?20 yıl sonra tarih tekerrür ediyor
Yok hiç çalışmadı ama bu fotodaki kadro o dönemin en iyisiydi. Şimdi eskisi gibi en iyi pilot ve en iyi tasarımcıyı alıyoruz, etkisi benzer olacakBakındım geçmişte tifosilerde hiç olmamış.Bu foto geçmişte kırmızılarda çalıştığına işaret mi?
En iyi pilot şampiyonada Stroll ile mücadele veren Hamilton değildir inşallah.Yok hiç çalışmadı ama bu fotodaki kadro o dönemin en iyisiydi. Şimdi eskisi gibi en iyi pilot ve en iyi tasarımcıyı alıyoruz, etkisi benzer olacak
Sütçü beygiriyle işi bitince oralardan kurtaracağızEn iyi pilot şampiyonada Stroll ile mücadele veren Hamilton değildir inşallah.
Bir kere düşüşe geçen zor toparlanıyor. Şu an en iyi pilot Verstappen, onu almadan şampiyonluk zor. Anca Red Bull aracı bir anda çok bozarsa...Sütçü beygiriyle işi bitince oralardan kurtaracağız
Ferrari mi? Audi mi?
Mercedes ve Red Bull'un bilgi birikimini bir araya toplamaya çalışacaklar başarırlarsa da keşke Hamilton'ın 8. dünya şampiyonluğunu kazanma ihtimali olmasa şu denklemde.Ferrari
Malesef başarırlar ise olacak gibi duruyor 😂Mercedes ve Red Bull'un bilgi birikimini bir araya toplamaya çalışacaklar başarırlarsa da keşke Hamilton'ın 8. dünya şampiyonluğunu kazanma ihtimali olmasa şu denklemde.
Bir anda mucizeler yaratacaklarını sanmıyorum. Neticede Ferrari önemli bir loserlık kültürü oluştu son 15 küsür yıldır. 2025-2026'da zirveyi zorlayıp 2027'de Verstappen'i alıp şampiyonluğu alırlar.Malesef başarırlar ise olacak gibi duruyor 😂
Hamilton ~ Verstappen ikilisi diyorsun yani.Bir anda mucizeler yaratacaklarını sanmıyorum. Neticede Ferrari önemli bir loserlık kültürü oluştu son 15 küsür yıldır. 2025-2026'da zirveyi zorlayıp 2027'de Verstappen'i alıp şampiyonluğu alırlar.
Yok bence Hamilton'ı şutlayıp Verstappen'i alacaklar.Hamilton ~ Verstappen ikilisi diyorsun yani.
Yeni bir Hamilton ~ Nico Rosberg garaj içi kavgaları izlemek istiyorsun sanırım.
Monaco prensi şutlanır. Ferrari'nin şampiyon olacağını söylesinler, başındaki adam bir 100 milyon Euro daha harcayıp bitirim ikili Vers/Ham ikilisi için kesenin ağzını açar. Elkan öyle birisi. ☺️Yok bence Hamilton'ı şutlayıp Verstappen'i alacaklar.