Ay çok güzel bir bölüm sonuydu, aslında fragmanı da beğendim gizemli mistik bir hava verdi@Alemdar Dün olan bölüm neymiş öyle 2 kere daha izleyesim geldiiii.
Meryem dergahı sikayet ederek çok iyi yapti Müyesser ile Hasna'yı da tutuklasalardı keske...
Bu arada yaktiklari zarfta Cuneyt yaziyodu kesin ah şeytanlar ah yazik ettiler Mürşit dedenin sözlerine
Fragmana baktim da biraz b.kunu cikarmislar Şeriat ve laiklik yuruyusu felan
Onu bunu boşver de bu 3 beynamaz Mürşit moruğuna ne yaptı?Ay çok güzel bir bölüm sonuydu, aslında fragmanı da beğendim gizemli mistik bir hava verdi
Bence mortingen ştraze 😂 Öldürdüler gibiOnu bunu boşver de bu 3 beynamaz Mürşit moruğuna ne yaptı?
Hak razı olsun.Bence mortingen ştraze 😂 Öldürdüler gibi
Kim olduğunu görüpte hak razı olsaydı keşkeHak razı olsun.
Dizide en gizemli şey o moruk onu merak ediyomKim olduğunu görüpte hak razı olsaydı keşke
Yazık be moruk diyip durma 😂Dizide en gizemli şey o moruk onu merak ediyom
Yok ne yazığu olsaydı tarikatına söz geçirirdiYazık be moruk diyip durma 😂
Hepsi o Sadi'nin yüzünden 😂Yok ne yazığu olsaydı tarikatına söz geçirirdi
Hilal Altınbilek olmayınca karakterin yaşını küçülttüler. Eğer o durum olmasaydı Ozan Akbaba müthiş olurdu.
Akın çok iyi oynardı kabul etseydi
Yok ne yazığu olsaydı tarikatına söz geçirirdi
Aaaaa @Emre Ozansoy ava çıkmış @serhatt @offensiveHepsi o Sadi'nin yüzünden 😂
Ne o kız görünmüyor?
Fatih’te tarikatların arasında dizideki gibi genç oğlan aramaya çıkmış kuduruğun biriNe o kız görünmüyor?
Aaa şakadır kız o. 😱Fatih’te tarikatların arasında dizideki gibi genç oğlan aramaya çıkmış kuduruğun biri
Son bölümler acayip olucak gibi