Emre Ozansoy
Moderatör
Hilal Altınbilek olmayınca karakterin yaşını küçülttüler. Eğer o durum olmasaydı Ozan Akbaba müthiş olurdu.İyi ki kabul etmemiş, hep diyorum biçilmiş kaftan Ozan Akbaba'ydı bu rol için
Hilal Altınbilek olmayınca karakterin yaşını küçülttüler. Eğer o durum olmasaydı Ozan Akbaba müthiş olurdu.İyi ki kabul etmemiş, hep diyorum biçilmiş kaftan Ozan Akbaba'ydı bu rol için
Evet aga haklısın ama keşke reverse yapsalarmış. Misal Burak Sevinç Halil İbo, Ozan Akbaba Fikret Leto Çok güzel olurduHilal Altınbilek olmayınca karakterin yaşını küçülttüler. Eğer o durum olmasaydı Ozan Akbaba müthiş olurdu.
Akın çok iyi oynardı kabul etseydiİyi ki kabul etmemiş, hep diyorum biçilmiş kaftan Ozan Akbaba'ydı bu rol için
Vallah abla ilk kez olmamış koydum sana 😂Akın çok iyi oynardı kabul etseydi
Vallah abla ilk kez olmamış koydum sana 😂
Sağol aplam sağol 😂No problem düşünceni söyledin kuzum
Halil İbrahim karakteri için Burak Sevinç yada Ozan Akbaba olurdu da Fikret Leto için her türlü Burak Sergen gibi bir isim olması gerekirdi.Evet aga haklısın ama keşke reverse yapsalarmış. Misal Burak Sevinç Halil İbo, Ozan Akbaba Fikret Leto Çok güzel olurdu
Zaten bizim ekip (Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun, Kenan İmirzalıoğlu) dışında bu tarz mafya/aksiyon rolleri için en uygun isimler bence Burak Sevinç, Görkem Sevindik ve Ozan Akbaba.... Bu 3'ü süper yakışıyor
Sonradan girer mi sence ?Halil İbrahim karakteri için Burak Sevinç yada Ozan Akbaba olurdu da Fikret Leto için her türlü Burak Sergen gibi bir isim olması gerekirdi.
Görkem Sevindik boşta olsaydı diziye yakışırdı, belki yeni sezonda dahil olur ekibe.
Naim tam köpek çıktı be !Naim ve sevgilisi çok fena Allah belalarını versin.
Din istismarcısı tam bir şero.Naim tam köpek çıktı be !
Levent'in Meryem'e yetişmesi çok güzeldi aga, sezon finali tadında bir bölümdü... Acaba sezon finalinde ne olacak ? Kaldı 8-9 bölüm
Ahahahahaha en çok koptuğum yer neresiydi biliyor musun ? Sonlara doğru Naim'in metresi kendini Züleyha'ya, Naim'i de Hz. Yusuf'a benzetmesi yok muydu 😂😂😂Din istismarcısı tam bir şero.
Mürşit efendi vaktı mekatıl yerine zinadan ölüm cezası verir inş
Ya iğrençler, kuscam onların sahnelerine de cilvelerine de.Ahahahahaha en çok koptuğum yer neresiydi biliyor musun ? Sonlara doğru Naim'in metresi kendini Züleyha'ya, Naim'i de Hz. Yusuf'a benzetmesi yok muydu 😂😂😂
Öyle deme züleyham 😂Ya iğrençler, kuscam onların sahnelerine de cilvelerine de.
Bu arada meryem naim sahnesi baya etkileyiciydi psikolojimi bozdu diziyi takip etmicem dahaÖyle deme züleyham 😂
Aaaa sen olmazsan bi kişi eksiğizBu arada meryem naim sahnesi baya etkileyiciydi psikolojimi bozdu diziyi takip etmicem daha
Sen tvden zamanında mı izliyosum?Aaaa sen olmazsan bi kişi eksiğiz
Genelde YouTube'dan ama dün akşam ki bölümün fragmanları etkileyici olunca ilk bölümün haricinde ilk defa TV'de izledim, pişman da olmadımSen tvden zamanında mı izliyosum?
Tvde çok reklam var ve uzun Zamandan tasarruf için hızlandırarak izlemek lazım öbür türlü asla izleyemem.Genelde YouTube'dan ama dün akşam ki bölümün fragmanları etkileyici olunca ilk bölümün haricinde ilk defa TV'de izledim, pişman da olmadım
Pardon bay zamanını kaybetmek istemeyen 😂😂Tvde çok reklam var ve uzun Zamandan tasarruf için hızlandırarak izlemek lazım öbür türlü asla izleyemem.