Dikkat et de kendi kazdığın kuyuya kendin düşme mendebur. .ssİnş. Edepsizi yedi parçaya böldürüp İstanbul’un 7 tepesine görücem planım bu gibi
Dikkat et de kendi kazdığın kuyuya kendin düşme mendebur. .ssİnş. Edepsizi yedi parçaya böldürüp İstanbul’un 7 tepesine görücem planım bu gibi
Yazarken ben bile entrikalarına yetişemoyorum bakalım bunun altından neler çıkacak. 😁Bu kazada planımın bir parçasıdır diye düşünüyorum.
Yazarken ben bile entrikalarına yetişemoyorum bakalım bunun altından neler çıkacak. 😁
Aynısını düşündüm 😂😂Bu kazada planımın bir parçasıdır diye düşünüyorum.
Polat Alemdar sen misin ben mi ? 😂İnş. Edepsizi yedi parçaya böldürüp İstanbul’un 7 tepesine görücem planım bu gibi
Aklın yolu bir.Aynısını düşündüm 😂😂
Benden olur mu ablamm 😍@xemrexxx zoborundan Polat olurmu yahu
Gel suzan suzi eşliğinde mangal yapakben eder olurum görüşüme daha uygun
ensenize vurup hepsini yerimGel suzan suzi eşliğinde mangal yapak
Vay hayvan vay 😂ensenize vurup hepsini yerim
Teşekkürler.😊
Benden olur mu ablamm 😍
ben eder olurum görüşüme daha uygun
Yerim seni ablamOlur tabii
------
Heh tam sensin işte
@Dosi 'den hırçınlık haaa 😂 GüzellYENİ BÖLÜM
FAV10 APARTMANI
PERŞEMBE 20.00
2.BÖLÜM 2. FRAGMAN
Angelica : Bakacaz artık. Üff haftaya tüm ajansların müdürlerinin toplandığı bir toplantı varmış. Hep Bazinga katılırdı. Bu sefer ben katılacağım çok heyecanlıyım. Toplantı başkanı bir kadınmış baya kök söktürüyormuş. Adı da Dosi miymiş ne.
Zeyno : Canım artık müdür oldun tabi olcak böyle şeyler. Evet Dosi hanımı ben de duymuştum. Umarım bu haber mevzusu sorun çıkarmaz.
Angelica : Umarım
Dosi : Ben sizin geleceğinizi bilmiyordum. Çünkü Bazinga'yı aradım yeni müdürün toplantıya katılacağını söyledi.
O sırada en şık kıyafeti ile içeri Serhat girer.
Serhat : Ben geldim Dosi hanım onlar da gidiyorlardı zaten.
😱😱 Dosi'nin de katıldığı Yeni bölüm 2. fragmanı geldi. Ne düşünüyorsunuz?
@Doğan @Alemdar @SafNac @☪️HolyDemon666 @Angelica @Zeyno @xemrexxx @serhatt @The_Erinch @AhmetBayram @ömer karataş @Dosi