Damien Duff
Favori Üye
Yol o edepsizi Teyzoş
O yapacaklarım arasında en hafif şey kalır.Napacan beni de mi kovdurtacan 😂
İstediğin yere kadar Serhoşt 😂O yapacaklarım arasında en hafif şey kalır.
Hodrimeydan.İstediğin yere kadar Serhoşt 😂
2.bölümü senaryosu az önce bitirdim. Gayet sevineceğin bir bölüm olacak bence yine okuduğunda sen karar verirsin.Hodrimeydan.
Peki ya biz ?2.bölümü senaryosu az önce bitirdim. Gayet sevineceğin bir bölüm olacak bence yine okuduğunda sen karar verirsin.
Yarın ilk fragman da seninle ilgili onunla ilgili spoi vermiyim 😉
Spoi vermeyeyim ama tek bir taraf sevinmeyecek diyeyim. Senin hikayende açılıyor yavaştan.Peki ya biz ?
Sevdim bu işi 😂Spoi vermeyeyim ama tek bir taraf sevinmeyecek diyeyim. Senin hikayende açılıyor yavaştan.
Öyle bir yolacam kiii.. 🤣🤣 @serhattYol o edepsizi Teyzoş
Teşekkürler beğenmenize sevindim 😊Guzel merak ettim
------
Bence güzel elind sağlık jenerik anca gördüm..jenerik güzel sevdim..dizide güzel
------
Bence güzel elind sağlık jenerik anca gördüm..jenerik güzel sevdim..dizide güzel
Senaryoyu benim üzerimden götürmek senin için iyi olur fazlasıyla reytinge sahibim bildiğin gibi.2.bölümü senaryosu az önce bitirdim. Gayet sevineceğin bir bölüm olacak bence yine okuduğunda sen karar verirsin.
Yarın ilk fragman da seninle ilgili onunla ilgili spoi vermiyim 😉
Ben de senaryoda seni yazarken mutlu oluyorum renk katıyorsun. 😊Senaryoyu benim üzerimden götürmek senin için iyi olur fazlasıyla reytinge sahibim bildiğin gibi.
Kalemine sağlık canım.Ben de senaryoda seni yazarken mutlu oluyorum renk katıyorsun. 😊
Bu kazada planımın bir parçasıdır diye düşünüyorum.YENİ BÖLÜM
FAV10 APARTMANI
CUMA 20.00
2.BÖLÜM 1. FRAGMAN
Zeyno : Ya bizim orjinal haberimizi diğer şirket(D Ajans) yayınlamış. Biri vermiş olmalı. Ki o kişi de kesin Serhat'tır.
O sırada Angelica'nın telefonu çalar. Arayan Serhat'tır. Angelica sinirli bir şekilde telefonu açar.
Angelica : Ya sen ne yaptın yine. Gözünü bu kadar mı hırs bürüdü.
Serhat : Merhaba Angelica hanım en son siz aranmışsınız diye sizi aradım. Serhat bey kaza yaptı şu an hastanede.
Angelica : Nee.... Tamam geliyoruz.
Angelica : Serhat iyi misin? Canım bir yerin acıyor mu?
Serhat : İyiyim Melek merak etme. Karşıdan gelen arabayı bir anlık fark etmedim sanırım. Küçük sıyrıklarım var.
Xemrex : Bakın ben size dememiş miydim. Hiçbir şeyi yok.
Serhat : Aman sen niye geldin be. Yoksa o arabayı sen mi bana çarptırdın.
Xemrex : Canım seni öldürmek için daha büyük planlarım var, böyle kazalar bana göre değil.
------
@Doğan @Alemdar @SafNac @☪️HolyDemon666 @Angelica @Zeyno @xemrexxx @serhatt @The_Erinch @AhmetBayram @ömer karataş @Dosi
Aynı düsüncedeyim nedense 😂Bu kazada planımın bir parçasıdır diye düşünüyorum.
Beni ve entrikalarımı iyi tanıyorsun.Aynı düsüncedeyim nedense 😂
İnş. Edepsizi yedi parçaya böldürüp İstanbul’un 7 tepesine görücem planım bu gibiYENİ BÖLÜM
FAV10 APARTMANI
CUMA 20.00
2.BÖLÜM 1. FRAGMAN
Zeyno : Ya bizim orjinal haberimizi diğer şirket(D Ajans) yayınlamış. Biri vermiş olmalı. Ki o kişi de kesin Serhat'tır.
O sırada Angelica'nın telefonu çalar. Arayan Serhat'tır. Angelica sinirli bir şekilde telefonu açar.
Angelica : Ya sen ne yaptın yine. Gözünü bu kadar mı hırs bürüdü.
Serhat : Merhaba Angelica hanım en son siz aranmışsınız diye sizi aradım. Serhat bey kaza yaptı şu an hastanede.
Angelica : Nee.... Tamam geliyoruz.
Angelica : Serhat iyi misin? Canım bir yerin acıyor mu?
Serhat : İyiyim Melek merak etme. Karşıdan gelen arabayı bir anlık fark etmedim sanırım. Küçük sıyrıklarım var.
Xemrex : Bakın ben size dememiş miydim. Hiçbir şeyi yok.
Serhat : Aman sen niye geldin be. Yoksa o arabayı sen mi bana çarptırdın.
Xemrex : Canım seni öldürmek için daha büyük planlarım var, böyle kazalar bana göre değil.
------
@Doğan @Alemdar @SafNac @☪️HolyDemon666 @Angelica @Zeyno @xemrexxx @serhatt @The_Erinch @AhmetBayram @ömer karataş @Dosi