NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
  • Beğendim
Totali kaybetmek istiyorlar anlaşılan hoş son haftalarda şimdiden düşüşe geçti. AB'de zaten başladığı günden beri hep kötü gitti :A

2. Sezon çok sürmez bu dizi :A
Yapma cano, bu dizi sıradan bir dizi olsa neyse ne ama Türkiye'nin en iyi aksiyon yazarları yazıyor :A

Raci Şaşmaz/Bahadır Özdener'in son yazdığı KVP bölüm reytingi : 12.86
Son EDHO reytingi : 9.64

Bu adamlar bu dizilerin piri cano, Hudutsuz Sevda yeni sezonda İnci Taneleri'ni geçer hatta :)

Sıradan birileri yazsa yemin ediyorum sana hak veririm :D Ama Raci/Bahadır ikilisi kendileri sorun çıkarmadan bu dizi bitmez :F

• Beğendim
Yapma cano, bu dizi sıradan bir dizi olsa neyse ne ama Türkiye'nin en iyi aksiyon yazarları yazıyor :A

Raci Şaşmaz/Bahadır Özdener'in son yazdığı KVP bölüm reytingi : 12.86
Son EDHO reytingi : 9.64

Bu adamlar bu dizilerin piri cano, Hudutsuz Sevda yeni sezonda İnci Taneleri'ni geçer hatta :)

Sıradan birileri yazsa yemin ediyorum sana hak veririm :D Ama Raci/Bahadır ikilisi kendileri sorun çıkarmadan bu dizi bitmez :F
Her şey reyting değil :A :A senaristlerin hiç bir dizisini izlemedim ama abartılacak birileri değil bence :F

İnci Taneleri şimdiden düşüşe geçmeye başladı zaten :F :F

Her şey reyting değil :A :A senaristlerin hiç bir dizisini izlemedim ama abartılacak birileri değil bence :F

İnci Taneleri şimdiden düşüşe geçmeye başladı zaten :F :F
O zaman sen KV, EDHO izlemediysen boşver anlamazsın ne demek istediğimi :)

Ama şöyle istatistik vereyim Raci Şaşmaz'ın yazdığı 6 diziden 5'i tuttu :) Ve kalemlerine hayranım özellikle aksiyon dizilerine.

Gel biz senle ortak olak bu diziye başla bizim ortam daha şen :D

O zaman sen KV, EDHO izlemediysen boşver anlamazsın ne demek istediğimi :)

Ama şöyle istatistik vereyim Raci Şaşmaz'ın yazdığı 6 diziden 5'i tuttu :) Ve kalemlerine hayranım özellikle aksiyon dizilerine.

Gel biz senle ortak olak bu diziye başla bizim ortam daha şen :D
Mafyalı kabadayı dizileri ilgimi çekmiyor :)

İzleyicinin dilini biliyormuş o zaman

Yok yok sağ ol izlediğim diziler bile fazla bana :A