Keith Long
Favori Üye
Bir sey olmazBana nedense sezon sonu ülke olarak 10. sıraya düṣeceğiz gibi geliyor. İnṣallah yanılıyorumdur.
Bir sey olmazBana nedense sezon sonu ülke olarak 10. sıraya düṣeceğiz gibi geliyor. İnṣallah yanılıyorumdur.
Neden böyle bir hisse kapıldın ?
Takımı kalmadı. Çeklerin de tek takımı kaldı.İskoçya iyi gidiyor
Ahh İsmail hoca ah...UEFA ÜLKE PUANI YARI FİNAL İLK MAÇ
Ekli dosyayı görüntüle 126288
@Tolstoyevski @Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Araf @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @The_Erinch @Doğan @Sherlock @xdragxx @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MEnes @Yakamoz-Asi @Felon @S.G.A.T.
Uefa Takım Sıralaması @bazinga ya özel.
Ekli dosyayı görüntüle 126289
Ben direk yollardım jose mourinhoyu getirirdim İsmaii kartalı okula yazdırırdımUEFA ÜLKE PUANI YARI FİNAL RÖVANŞ (SEZON SONU)
Ekli dosyayı görüntüle 126375
@Tolstoyevski @Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Araf @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @The_Erinch @Doğan @Sherlock @xdragxx @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MEnes @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @Felon
Ekli dosyayı görüntüle 126376
Reis,İsmail’e bir temiz sopa çek.Ben direk yollardım jose mourinhoyu getirirdim İsmaii kartalı okula yazdırırdım
Portekiz’de
Ben xboxta yaptım Fenerbahçe’nin başına pep guardiolayı getirip İsmail kartalı Manchester city ye yolladım @12.AdamReis,İsmail’e bir temiz sopa çek.
Türkiye açısından çok güzel bir açılış olmuş. Umarım bu şekilde iyi gider de ülke puanımız yükselir ve daha çok takım Avrupa mücadelesine gider lig kalitesi artarUEFA ÜLKE PUANI DURUMU 24-25 AÇILIŞ HAFTASI
Ekli dosyayı görüntüle 128021
@Tolstoyevski @Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Araf @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @The_Erinch @Doğan @Sherlock @xdragxx @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MEnes @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @Felon
Ekli dosyayı görüntüle 128022
Ekli dosyayı görüntüle 128023Ekli dosyayı görüntüle 128024Ekli dosyayı görüntüle 128025
Kalanlar yeter, seni de bir sonraki postuma ekleyeceğim.😉Türkiye açısından çok güzel bir açılış olmuş. Umarım bu şekilde iyi gider de ülke puanımız yükselir ve daha çok takım Avrupa mücadelesine gider lig kalitesi artar
------
Etiket listeni güncellemen lazım yarısı ölmüş listenin forumda yoklar
İlk haftadan 0.6 puan topladık. Muhtemelen haftaya da 0.6 toplayıp 1.2 ile güzel başlangıç yapmış oluruz.UEFA ÜLKE PUANI DURUMU 24-25 AÇILIŞ HAFTASI
Ekli dosyayı görüntüle 128021
Ekli dosyayı görüntüle 128022
Ekli dosyayı görüntüle 128023Ekli dosyayı görüntüle 128024Ekli dosyayı görüntüle 128025
Pozitif yorumun için teşekkür ederim.İlk haftadan 0.6 puan topladık. Muhtemelen haftaya da 0.6 toplayıp 1.2 ile güzel başlangıç yapmış oluruz.