Emre Ozansoy
Moderatör
Halil İbrahim de çalmıyor kaç bölümdür.Dağda kızıl ot biter'le başlayan, Oy Asiye ile biten fragman... ÜFFFF REYTING İS 7
Halil İbrahim de çalmıyor kaç bölümdür.Dağda kızıl ot biter'le başlayan, Oy Asiye ile biten fragman... ÜFFFF REYTING İS 7
Aaa nasıl izliyon sen diziyi 😱 Yılmaz'ın öldüğü bölüm çaldı ya hani başta operasyondaHalil İbrahim de çalmıyor kaç bölümdür.![]()
Ay ona çaldı denmez.Aaa nasıl izliyon sen diziyi 😱 Yılmaz'ın öldüğü bölüm çaldı ya hani başta operasyonda
Bahadır Bey'e iletiyorum... Raci be.. a pardon onu gizli tutuyoruzAy ona çaldı denmez.Şöyle aksiyonu bol bir sahnede kesintisiz 10 dakika çalısın, ardından da Hekimoğlu ve Benden Selam Olsun Bolu Beyine.
![]()
Cahit: Ben kaldım abi.Bahadır Bey'e iletiyorum... Raci be.. a pardon onu gizli tutuyoruz![]()
AMAN AMAN AMAN UZAK DUR SEN ABİ SENİ İLGİLENDİREN KONU YOK 😂😂Cahit: Ben kaldım abi.
😅😅😅
Cahitten iyi oynadın helâl. 😂😂AMAN AMAN AMAN UZAK DUR SEN ABİ SENİ İLGİLENDİREN KONU YOK 😂😂
Sen de az değilsin beee yeter çaktığın adama 😂Cahitten iyi oynadın helâl. 😂😂
Margarot rolü tarzında diziye biri gelmesi gerekiyor bence ☺️
Ulan şeklini şemalini...
Aç kalmış ne yapsın, yazdırmıyorlarUlan şeklini şemalini...
Raci Necati mi ki buna yazdırsın 😂Aç kalmış ne yapsın, yazdırmıyorlar![]()
Kıskançlık bir kadın için en tehlikeli duygudur. Hele de bu duygu uzun bir geçmişe dayalıysa. Bu defa kan, erkeklerin değil kadınların masasında dökülür.
Kim öldürecek Asiye'yi ? Ve hangi sebepten 😱
Nedime Mommy bir şeyler yapacak gibi anladım özetten ama C*ylan da olabilir.Kim öldürecek Asiye'yi ? Ve hangi sebepten 😱
Ya Halo vurursa 😱Nedime Mommy bir şeyler yapacak gibi anladım özetten ama C*ylan da olabilir.![]()
bunuda ceylan halletmişKim öldürecek Asiye'yi ? Ve hangi sebepten 😱
bunuda ceylan halletmiş![]()
yakında nihat'ı da vurur bu karı
![]()