Aga teyzoş beni geberticek hele bir gelsin 😂
Aga teyzoş beni geberticek hele bir gelsin 😂
Ayvayı yedik hacı
4 bölüm bile sabretmemiş bu kez AtvManyahh kopekkk seniii
------
Gayet gülerek okudum mesajları ben Akınıma güveniyorum yükselecek
Hadi yine iyisin @Angelica 1 bölüm daha izlicen
Bu hangi diziden fotoğraf ?yeni senaryolar lazım sıktı yunus emre, hakan vb. biraz da damla, furkan , yasin vb. kavga etsin
------
Akın oğlanın dizisinin reytinglerine laf edenlere karşı @Angelica teyzemin bugünkü modu
Ekli dosyayı görüntüle 126174
Ne yükselmesi abla atv binası çalkalanıyor napsak hercai'deki gibi adamı bağırtsak mı diye 😂😂😂Manyahh kopekkk seniii
------
Gayet gülerek okudum mesajları ben Akınıma güveniyorum yükselecek
İki haftadır hem Yalı Çapkını hemde Akın üzerinden @Angelica ablama dünya üzerinde saldırılar yapılıyor. Ne oldu ablam Merkür mü geriledi. 😳 Bu kadar olumsuzluk başa bela.
Ekli dosyayı görüntüle 126177
Yalı çapkını
Onlara karşı cephe açmanın vakti geldi de geçiyor ☺️Önce Ay tutulması sırada da güneş tutulması var hep ondan
@Angelica Abla yeter da olmamış'larla darladın içimi 😂
Heh oldu mu şimdi 😂Sizinde çeneniz dursun
Çok haklısın 🤣@Angelica ablam sen sen ol bu sene ATV'de başlayan yeni bir dizi izleme. Güneş Tutulması ve Ay Tutulması daimi şekilde Atv üstünde yapılıyor deniyor. 😅
(Atv bu sene başladığı yeni dizilerin hepsini daha sezon sona ermeden final yaptırdı.)
Ekli dosyayı görüntüle 126179
Yalı çapkını dizisinde çarşaflı kadın ne alaka ki ?Yalı çapkını
Yaaaaa ALTIN KAFES im benim.@Angelica ablam sen sen ol bu sene ATV'de başlayan yeni bir dizi izleme. Güneş Tutulması ve Ay Tutulması daimi şekilde Atv üstünde yapılıyor deniyor. 😅
(Atv bu sene başladığı yeni dizilerin hepsini daha sezon sona ermeden final yaptırdı.)
Ekli dosyayı görüntüle 126179